Automafija na djelu
0
U Sarajevu ukradeno 646 automobila
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su u talu, kad im das izvjestaj i podnes prijavu onda tamo fino ostavis svoj broj telefona onda drot fino nazove svog jarana (lopova) i obavijesti ga o tvom broju, da te ljudi mogu nazvati za otkup. Dobro i drotu a dobro i lopovu, eto zasto se ovome nikad nece stati u kraj. Treba prvo pohapsiti ove drotove.
najbolje je sto u gradu parking naplacuju a ne odgovaraju za parkirano auto:)
@edisimo Nije ti ta losa o sportu, koliko vidim nego nikako da skontam.. sve dif-voci i slicni.. ali kako to da BAS svaki put lopovi brzi, a da ne pricamo pametiji, ovdje vazi prica.. \"pametniji\" popusta.. neka lopova .. brzi su.. takav je moto koliko vidim.. Mogu da zamislim samo cifru za cijelu BiH suplji smo kao svajcarski sir.. a sve neke granicne sluzbe te neke akcije tipa provalili u otpad i nasli troja vrata koja pripadaju prije 10 godina ukradenom autu a vlasniku vrate blatobran od auta van pameti osiguravajuce kuce zato trljaju ruke.. kasko se placa i mora se placati ako hocemo da imamo cetvorotockasko medjunozno i gasno vozikalo.. Sve detektivi.. uz ove cifre mogli su nesto i objaviti kako i sta.. osim: AUTO = 2.000KM --- +ALARM = 500+KM +KANDZA=700KM +PREKIDACI = 150KM +SENZORI2 = 500KM +BLOKADA = 300KM +KASKO = 500+KM +\"OSIGURANJE\" = 300+KM +PUTARINA = 70+KM +VODA = 30+KM +TABLICE = 50+KM TONA ZIVACA = BESPLATNO!
U nasem cijenjenom MUP-u KS u toku je interni konkurs za unapređenje policijskih sluzbenika sa VŠS i VSS (lutkari i profesori jezika made in Mostar, difovci (valjda da ih brze stignu), visi treneri nogometa made in Kiseljak -prestizni Univerzitet - Sveučilište). Tako da ja mirno spavam sad mi se ništa ruzno ne može dogoditi, jer znam da ce moji cuvari svaki mogući napad brzo ili otjerati/sustici, fudbalski nadigrati ili lutkarsku predstavu odrzati nesto ce biti.
ovi iz Srpskog istocnog sarajeva u talu sa sandzama!!!Halo,osvijestite se vise...Sverc-commerce...Policija je s njima isto u talu...Kako drugacije opisati indiferentno ponasanje policije...Neznam samo zasta sluze...Ne hvataju ubice,kriminalce,a samo su sa njima u sprezi...
Najbolje da spavamo u autima naoruzani ili da ulozimo 2000 na alarme, kandje... a policija neka gleda
A koliko ih je osudjeno i strpano u zatvor??????????????
Vise se ne krade od onog ko ima, nego od federalaca.
Ja sam sa \"sarajevskim sanerima\" imao srecu, auto je opljackano i ostecene, ali je ostalo na parkingu. Hvala Sarajevo. Hvala opcina centar.