Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije akademik vlašina... Bošnjo onaj pravi, nego provocira konta da je zanimljiv!!!! Nema ništa gore od pravog \"bošnje\" hehehe PAPČINO NEKULTURNA, NEOBRAZOVANA, BEZOBRAZNO RETARDIRANO SMEĆE!!! KORJENI SU CUDO, A TVOJI BAŠ VUKU....
Sta pises to akademik vlašino ?!
JOS JEDAN PRIMJER RETARDIRANOSTI IZMETSLAMSKO BOLESNJACKO MUSLIMAJMUNSKE STOKE HALAhovog POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE TARABIO DEVETOGODISNJU AISU A KAD JE NAPUNILA JEDANEST GODINA I BILA OFUCANA, ONDA JU JE BACIO U SVINJAC DA UZIVA U IZMETSLAMU!
Aaaa sada vam vise nismo potrebni? Sada sam prostak iz vukoje.bine? Hvala braco i sestre.A sto mi je stariji brat ostavio kosti 93 u odbrani? Po tebi smo trebali pustiti ove s\'Jahorine da udju?
Sandzacki masakr motornom testerom
Najnovijii Pazar hehehehehehehehehe hehehehehehehehehe hehehehehehhe
Pises: \"NE TREBAJU NAM NE PISMENI NARKOMANI IZ NOVOG PAZARA DA NA GRADE DRZAVU....TREBA SVE SANDZAKLIJE POSLAT TAMO U ONU VUKOJEBINU ODAKLE SU DOSLI \" Ovo je pravi dokaz TVOJE pismenosti. Nije potrebno nista komentarisati.
@@ Tutin sarajevo je nase koliko i vase, mada bi trebalo biti vise nase nego vase jer mi Sandzaklije smo sarajevo odbranili u ratu. Proslo je vrijeme kada su izmedju bosnjaka u sandzaku i bosnaka u bosni bile granice. Sandzaklije su srusili te granice, za sandzacke Bosnjake centar svijeta je nase Sarajevo!
dosta vise praznih prica o vasoj odbrani Sarajeva i kakvih gluposti. jedino sto ste vi nama donijeli su nekultura i prostakluk. i nista vise. muka mi je slusati vas kako pricate. muka mi je vasih prevara i mesetarenja. imate cjelu Srbiju pa se tamo prcite i radite sto vam volja od Subotice do Vranja a nas ostavite na miru da zivimo
Aman zaman, napadoste na bolesnika. Osoba ima ime i prezime i odgovoran je za svoje postupke. Zasto nas generalizujete? Pa nas Sandzaklija Isa Beg Isakovic je postavio kamen temeljac za Sarajevo. Sarajevo je nase koliko i vase i obratno. Selam.
Aman zaman, napadoste na bolesnika. Osoba ima ime i prezime i odgovoran je za svoje postupke. Zasto nas generalizujete? Pa nas Sandzaklija Isa Beg Isakovic je postavio kamen temeljac za Sarajevo. Sarajevo je nase koliko i vase i obratno. Selam.
Sandze su srbi tao da oni nemaju sta u Sarajevu
*ebem vam svima familiju koji ste juce napadali sa-x za objavu slike ovog kretena retardiranog.I *ebem svima familiju koji su ga branili jer je sandzaklija
i ja sam sandzos al me bosanci vole zato sto im golve zabijam eto odakle ste vi supci marvo balkanska dodjite pameti i u dzamiju nece vam na pamet padati takve gluposti ko je ovo a ko ono allahu ekber
i ja sam sandzaklija hihihi pa vam ne smeta hocete jos pjevaca koji su sandzaklije iznenadili biste se;)))