Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Hankin sin rodjen samo da sranja pravi.
Divljak mali
Hanka je fina i kulturna zena bez ikakvih skandala u svom zivotu. Glupo je da blatite njeno ime zbog njenog punoljetnog sina koji treba da odgovara za svoja djela. Sta cemo sad, kad god se neki krimos uhapsi ili optuzi, idemo blatiti i njihove roditelje ili sta? Nije ovo prvi put da ovaj bolesnik pravi probleme.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kad se djeca useru u obraz finog roditelja.....hej moj konjino
Da ga je odgojila kako treba ne bi takav bio
Ko onaj Nure Bazdulj Hubijar masni intelektualac
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Uvijek je bio drogirani debil. Zao mi zene sto rodi monstruma. Ona je dobra zena a ovaj kloc uvijek je bio odvratan ko Golum jz gospodara prstenova
Kreten
Mirzad uhapšen u Neumu, a Hanka tvrdi evo ga u Sarajevu? Izgleda da je i ona na nekim drogama
Inače uzoran momak, student generacije.
koji kreten, to on faca haaa, pendrekom mazgu treba
Ma jok booooona djevojko!to ti je neki rvat uradijooo!
Narkoman nikad se nece rjesit horsa jednom dzanki uvijek dzanki jadna Hanka s njim neki dan puna joj kuca kazu gostiju on se poce derat daj mi pasos daj mi pasos vristi psuje udara je ona se rasplaka dade mu pasos idi gdje hoces tako raja prica,belajsuz mali problematican nikad tobe nece doci,pjan drogiran zgazio zenu tuce se maltretira narod hanku porodicu krade pusi pije drogira se probo odvikavanja terapije doktore ma nema ljudi moji hanka i cijela familija pakao s njim prozivljavaju.
Znam ovog momka iz osnovne skole...uvjek je bio problem i belajsuz. Njemu je izobilj unistio zivot ..
Sekira mater glupan.
Kreten
A medjeda
Hors je cudo
Momak je ko lutka i ima žene bez s.anja ikakvog samo mu pakuju da ih kešira, mora se paziti halaše jadan nije svjestan da je na meti krimosa svakavih
A kada je pokosio zene na Grbavici nadrogiran i to su mu krimosi smjestili??? Dexilu!
Ovaj je davno trebao biti u bajbokani ali ga mati vadi
Ovaj pravi probleme zadnjih 15 godina.