Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banjalučka turistička ponuda svakim danom sve bogatija
Da li će sutra do 12 sati biti ubistava, eksplozija ili hapšenja ljudi u Republici Sirotinjskoj? Kvote: Da - 1,04 Ne - 60
Pa nije ga valjda ostavio da radi u leru preko noci?
Obilićevo...mjesto u kojem se rodio Miloš Obilić ili je osnovao to naselje?
Zanimljivi su mi komentari pojedinaca koji čim svane ovakva vijest seru po BL i RS, a ako malo pogledate neke vijesti od prije par dana i sedmica unazad, vidjećete da se isto događa i u Sarajevu, ali onda šute, valjda to nije isto kada se desi sranje u BL i u SA. Jadni kompleksaši nikad neće shvatiti da smo svi kolektivno u istim govnima, a ne samo u pojedinim oblastima u BIH.
Komsijama se rugaju, a ne prodze dan ili je neko ubio macku ili je nesto eksplodiralo. Nema srece dok drugom mislis zlo.
Napišite kakvu novu vijest iz Banjaluke, nešto što je baš vijest. Ove svakodnevne terorističke priče su monotone!
Stavi me u sastav jesam li ti reko
Ha ha ha auto sa pojasom shehida pravostalibana
Pokaži ličnu kartu 😁
Stanje redovno u Južnoj Osetiji.
Sigurno je negdje rekao da je Bosanac a to se odmah kaznjava u demokratskom entitetu rs
šat loodi milojko učini od prelijepe banja luke, vela havle, i tobe yarabi