Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Institucije neka reaguju i zaštite ženu da ne bi imali opet isti slučaj !
Problem je sto sistem nema rijesenje za ovakve tipove, ne moraju uvijek bivše žene biti meta, može bilo ko, dovoljno je da mu iz nekog razloga postanete predmet opsesije. Jedino rijesenje je da se tipovi sa ovim mentalnim poremećajima koji su opasni po društvo trajno smjeste u ustanovu zatvorenog tipa dok ozbiljan konzilij ljekara ne utvrdi da je izliječen.
Meni ne pada nista na um osim specijalne jedinice koja ce sluziti za zastrasivanje psihopata i bullia svake vrste. Fino mu noge polome pa neka nastavi
Čuj ovo prijeti joj bivši muž, ali ga ne mogu identifikovati. Hahhahaha . Evo da vam olakšam identifikaciju, nisam ja.
Ima li taj bijednik išta ? Vrati mu istom mjerom
Ima li taj bijednik išta ? Vrati mu istom mjerom
Sve sto napisem ovdje izgleda klixu predugo ok evo da vidim jel ovo.S obzirom da znate da ce vas ubiti ti neki jadni bijedni bilderi budale psihopate prije stavljanja jezika u pogon provjerite da li je mozak ukljucen ,bjezite kud znate bez traga i kad u strahu cekate znate da ce te bit ubijene kupite nesto za samodbranu posebno ako imate djete nesto zesceg kalibra i brani se prva adijos
Istina je jedna ali ima dvije strane: njenu i njegovu Nisam na strani supruga ali nešto ne štima.
Sponzoruše neka vrate što nije njihova imovina
Jao fakinluka. Pa lik koji je spreman ovo uraditi nekom, spreman je na svašta. Zatvoriti pod hitno ovu dijagnozu!
U Bosni je glavna diagnoza nije ti nista i prekasno si došo.. Ovo je za psihijatrije i zica..
Ovom je lijek samo dobra batina, da se lijeci u bolnici 7-8 mjeseci. Nakon toga mu zabiberit zatvorsku kaznu 10tak godina.
“Ne ti nisi htjela andjela, htjela si crnog djavola, od mene si to i dobila” Sta kazu ovi stihovi? Kazuju nam to da zene moraju bit vise razborite u odabiru partnera, moraju zatomit u sebi taj nagon zivotinjski za losim decacima. Dakle, ukljucit razum a sadomit nagone razne. Ali o tome cu opsirnije u iducim nastavcima.
Ja da sam vlast natjero bi da ispolira auto. Mmmmmm mu .ebem.
Kakvo govno moraš biti za ovo. Rastali se, ok, doviđenja prijatno. Život ide dalje. Samo je ovdje rastava ili prevara smrtna presuda. Najprije u glavama a evo vidimo i u stvarnosti.
Jako mi je zao zlostavljanih zena ali poznajem mnoge koje su se kurvale i na kraju opet ispasta musko..Izgubi dijete i godine i svasta nesto jos a sto je najgore bude kriv posle..
Poznajes ti mnogo vise zlostavljaca samo sto to smatras normalnim
Kakve godine izgubi? Koju ti patologiju imaš jbt. Pa niko ne ulaže godine u vezu s bilo kim. Bili skupa 20 godina, razišli se, i sad je kao neko nekome dužan 20 godina??? Da mu/joj nije odgovaralo ne bi bio/bila 20 godina s nekim. To što neće više biti, žao mi je idemo dalje. Znači svaki bi se radnik trebao svetiti poslodavcu nakon otkaza, zbog godina "uloženih". Kakva logika jbt
A ja koji sam kao pi...z...da nemam ni simpatije. Jer neće žena nekoga ko je previse dobar. to znači da nema samopouzdanja,nije muskarac ako ne lupi šakom od sto.
jasmine, upravo pi*de puknu unutar 4 zida. nakupi se frustracije, vidis po sebi
Bolesnik
policija ne radi posao kako treba zato i jeste ovako