Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Jahorinu vam vlada mafija svi moraju plaćati reket svaki graditelj investitor vlasnici hotela čak i policija je pod uticajem tih mafija i načelnici dobijaju svoj dio redovno.
Opcenito je ta republika rizicna za posjetiti, a obzirom da im je ovo prestige lokacija i za ocekivati je to
Učestvovao je i N. Nešić, ali je, nekim čudom, izostavljen iz zapisnika
Nisu Nesici jedine kabadahije u Lukavici, mada je sramota da neko kao oni budu nesto u bilo kojem normalnom društvu. Policija se zavukla u misju rupu i bukvalno potpuno odustala od onoga sto im je posao. Ponekad zaustave i kazne nekog nesretnika, kriminalce niti smiju zaustavljati niti sklanjati sa ulica. Prosto je žalosno gledati kako se sklanjaju i snishodljivo ponašaju, drugarski pozdravljaju sa njima i sl.
Biće krvi do koljena, kreću uskoro likvidacije, samo ubijajte se. Svi ste teški nekoliko miliona od državnih para i pljačke građana.
A kamo revolveri?!
Opet srbadija i zlocinci
U Genocidnoj nema dijaloga, samo Žare, Goci, Nektar pivo i holesterol
Divan prizor potukli se Turci pravoslavne vire...
Dobra vijest.
A u opasnim su parama , brateee . Zgrade grade
Vlaska posla, nerasciceni talovi lopova
Putevi kokaina
Moralni standardi Snajperaša ne opadaju.
I oni da vode drzavu, banda.
Pocela predizborna kampanja u Sumskoj.