Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo je na kliksu ☝
Evo je proleti mi preko basce :))
NECU VISE KO PRIJE ONO ZNAS ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ja nam drzave,ovo moze samo kod nas
Cuj ti naivnog pitanja kvazinovinara klixa, kako je moguce ??? Pa napisi tekst o korumpiranom sudstvu, pa ces znati zasto. Nisu sposobni ovakvu tuku staviti u zatvor pored milion krada, sta ocekivati za krupne ribe tek ? :(((
Raseljeno lice iz policije
CIRKUS
Pa da, danas su joj ukrali auto. Sin joj ostavio upaljeno auto ili kljuceve u autu, svejedno, otisao kupiti hljeb, momak uleti i samo nastavio voziti.
Sad ce da je fino provozaju po BiH o drzavnom trosku :D I poslije da je puste, a mozda joj daju i sta para :P
Nije ni ovo posteno, kad direktor prevari i pokrade 500 radnika, ne privedu ga nikako na kriminalisticku obradu!
Pa ja ukrade joj torbicu..i otkriju ko je ..onda kaze u torbici bilo 20 000 KM..ma eura..ma ustvari nije eura..funti..ma svicarskih franaka !!! U nadi da ce joj jedan dan neko to nadoknaditi..:)
sad kad sabaheta u zatvoru memoare napiše. Memoari Sabahete Džindo - Život na ivici. Bestseler. Film snimi kusturica.
tito je bio zakon znao bi on šta bi snjom,gulila bi ona 10 godina krompir u zenici,kad je luda kako je pare sakrila
Ma treba to u zenicu zatvoriti 10 godina ili u kakvu ludnicu,ona ojadi ovaj narod. Dovoljno je sto nas politicari kradu pa se nasla i ona..
Sabaheta Džindo i Kamen Mudraca
Ima bar prevoz dzaba, od stanice do stanice, uz to hranu, smještaj, i ne može oštećeni do nje (zaštićena je). Boli nju klit....
nPopišam se na sistem koji ovako yebe jedna kleptomanka .... Zorice , svaka ti čast, samo nemoj zaboravit gdje ostavi sav taj plijen.... Ubrzo ćeš ti na frizuru , manikuru i u život ...!!!
Sabaheta, unistava nadleznost, medukantonalne i meduentitetske granice. Zena expert, niko joj nista ne moze, iduce godine u ovo vrijene milioner.
samo jednu motku i udri po toj debeloj guzici sve dotle dok joj ne padne napamet više stavit ruku u tuđi đep
Sabaheta ping-pong Džindo,ovakvu su jednu uvatili na kasi jednog tržnog centra,ispala joj kafa iz rukava :),veoma sličnog izgleda i godina,žena samo šuti,kontam ja možda je žena bolesna,umalo da platim sve ono što je pokrala,možda je to ta starača??