Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stojim vec 2h u koloni :) Hvala MUPu KS ..dosli nakon sat vremena.Mrs smradovi
tek u 22:00 je pusten saobracaj, zvao BIHAMK zena je cula da postoji alternativni put preko Nisica, al ga ne zna objasniti.Zvao policiju i pitam ih "sto niste patrolu negdje stavili pa usmjeravali saobracaj?, dobio sam odg.ako nemas pametnijih pitanja nemoj nas zvati"
drugi put prileti i pomozi i nemoj da stojis.. meni kako je poznato najbliza policijska stanica se nalazi bar nekih ceteres minuta voznje udaljeno od mjesta nesrece..nesrecoo.
Cevljanovici su uvijek puni desavanja.
@THClFCS Hebem ja tebi zenu, amin.
@THClFCS ma bas si pametan , napisi nesto iz svoje glave a ne prepisivati gluposti . Svi ti zavjeti ili postavke su imali prije 700 godina ite kako smisla , danas vise ne prijatelju 21 je vijek !!!!!!!!!!!
Ako je tacno kako neko napisa da je ovaj preticao kolonu i nanio ovoliko stete i povrede neduznom covjeku treba ga za jaja objesiti na tom mjestu da vjesi kao primjer ostalima koji ludjacki voze
A sad kolo pa ožžžežžžiiii
piše pet vozila, kako god ja nabroja četiri... nedostaje peto, glavno vozilo... golf cvaja...
neko je dobro osino ovog dzipa
zuri narod na biro za zaposljavanje,... ovoliko zurbe nema ni u tokiju kad je rash hour
Prosao maloprije, nakon sat vremena stajanja u koloni dosadilo mi i krenuo livadama i sumama. Presao tri njive, isao 800m po mrtvom makadamu, presao dva potoka i izasao iza mjesta nesrece. Srecu sa strpljenjem zelim ostalima, ja nisam imao. #tegoba
blago tebi... vamo kad ljenguzari zatvore most u Želećoj moreš se yebat, sve dok im premijer ne zamaže oči nekim naučnofantastičnim obećanjem... i vazda popushe istu foru...
Vazda po gasu na ovoj dionici još palo malo kiše savrsena kombinacija za haos
Kreten sa đipom preticao kolonu vozila i udario direktno u automobil povrijedenog a zatim jos u par vozila.Vatrogasci su morali isjeci pola vozila da bi ekipa hitne pomoci izvukla povrijedenog.Nakon medicinskog zbrinjavanja vozilo hitne u pratnji policije je prevuklo povrijedenog u kum.Povrede izgledaju vrlo teško nažalost.
Ova dionica puta prema Olovu je vrlo nezgodna za vozače, pogotovo kada pada kiša. Neoprezna vožnja i neprilagođena uslovima na cesti rezultira ovakvim udesima.
Danas sam vozio ovom dionicom, od sarajeva do bijambara i nazad, malo prije ovog udesa sam prosao. Malo kisa padne, odmah klizavo, ali raja fura, lijepi se...
Pa sami sebe napadaju, jer je ISIL njihova tvorevina. Koliko moraš biti bolestan da sam sebi učiniš tako nešto da bi opravdao nedjela koja činiš po svijetu. . Bolesnooo..
Jbeo ti ja setru
i ja mislim da će isil preuzet odgovornost za ovaj sudar...
PA GDJE OVAJ NAROD ZURI???? Ovo nije normalno, ceste nam lose auta prosjek 15god staro i jos klizavo i ono zuri negdje da stigne.. NE BRZE OD ZIVOTA!!!!
gledaj samo auta i seljadije ukupna šteta 45km
pu je*em ti roditelje urbane magarac jedan
Kakav si ti kreten ograničeni !!! Važno da se u Sarajevu nikad ne sudaraju golfovi 2...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Korida al sa autima
Na ovoj dionici se fkt nenormalno vozi, cudi me da tu dnevno ne strada barem jedno. Ljudi po punim i krivinama hladno prestizu. Nagledao se na toj dionici milijardu puta....
@Neodoljivocom gdje je ovo tačno znaš li, ono proširenje sa desne strane u smjeru Olova, gdje često stoji policija?