Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskljuci javnost da se ne bi cula imena stvarno odgovornih a koji su u policiji ili bliski istoj
Vidi mu Rumunske face otac ga mrtvi ovo treba u zatvoru otrovati sumpornom kiselinom ili mu u hranu staviti živu nek poždere tako da umire polako godinu dana.
Kad budu objavili spisak imena kolega koji su ucestvovali u ubistvu pokojnog Davora i rahmetli Adisa mozda i pocnemo vjerovati policiji .
SVE SE ZNA 100% IZ SAMOG NASLOVA KAO I IZ SLUCAJA " MEMIC"- "RIBA SMRDI OD GLAVE A CISTI SE OD REPA"
Sve je do suda i tuzilastva...klix i ostali portali ssmo prenose. Sud i tuzilastvo...duboka drzava. Tu je kvaka..
Ne razumijem kako možeš braniti ubice.
Policija treba da ima mogućnost likvidacije ovih kretena,kao u Meksiku,Brazilu itd Kod nas policajci utovljeni mamlazi sa pištoljićima koje ne znaju ni koristiti 😢
Pozorište za raju
Pametno. S jednog od proslih rocista, objavise imena svjedoka. Ulica gdje zive, ma haman i sprat i broj stana.
Prava karpatska glava
nadam se da su to stvarni pocinioci i da ce dobiti dozivotne,ubiti dva covjeka dva oca,sina brata itd zato jer nisu htjeli da rade nego da kradu da bi zivjeli ne zasluzuj nista manje