Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovaj Mondeo vozio "driver" kojeg cesto srecem na toj dionici, a koji misli da je sam na cesti, nije mi ga zao.
žao mi je iskreno
Kuš ranije na koridu
Nisu ucestvovala dva vozila nego tri, sa bijelim kombijem ispred ...
Ne pričajte gluposti kada ne znate šta se desilo, isti ste kao idioti koji su snimali i smijali se vozaču kako švera po cesti i na kraju udara u autobus i gine na licu mjesta, a kasnije dokazano da je imao napad... Prije svega nisu još je jedan kombi učestvovao u udesu, nije niko nikoga preticao čvjeka je zanijelo zakačio u kombi i udario u škodu. A sleper samo zaobilazi udes.
vidi sto ti je vag grupacija, mala fabia raznijela mondea. P.S. Ovaj u Mondeu nadam se da ce ga stici kazna
Ovome iz Mondea treba amputirati obje noge i desnu ruku.Ostaviti samo lijevu da može invalidskim kolicima upravljati.Da je iz suprotnog pravca neka porodica bila u autu tipa Reno.klio Škoda Felicija...nebi niko živ osto.
@gooUser1553187754 onda bi isao samo u krug s kolicima
Zeno!!!! De nam kahvu,evo klixa.
Ne treba vam uvidjaj...po ovoj slici se vidi sta je: Puna linija, jaka auta, preticanje na punoj. P.S. Kad ste culi da je "vise osoba povrijedjeno kada su se na cesti sudarila putncika vozila "Chevrolet Aveo" i "Renault Clio". Vjerovatno nikad. Ali zato "Passati", "Audiji", "BMW-ovi"...pa i ovaj "Mondeo" sa 130 KS... a ceste lose.
Di ste poslo ba, nije jos korida
Nisu ucestvovala dva nego 3 vozila, ispred ima i kombi, covjek sa fordom udario u kombi i posle ga zanese i u ovu fabiju.
ovaj sa "Škodom"je kupio pogrešan model,za njega je 1000 mb!
@Vujadin Oko moje pametno. Čovjek iz škode ama baš ništa nije uradio,vozio ispred mene a Ford izašao na kontra traku pogodio kombija i kako se zanio pogodio pravo u škodu. Ja čovjeka izvadio iz auta. Ne lupaj kad neznaš,i nije ni brzo vozio vozač sa Fordom, da li je čovjeku pozlilo ili šta on se uopšte ne sjeća što je prešao
Cini mi se da je skoda bjezala desno koliko je mogla
reci mi koja su auta ucestvovala u nesreci, recu ti ko je kriv!
Kisovito, poznat put po udesima. Polako narode !!!