Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispitajte mu ratnu proslost, sigurno mu nije ovo prvi put da uradi tako nesto. Monstrum!
@gurabijaa Sta mislis sta bi bilo kada bi se svima ispitala ratna proslost? Imaj u obzir i da je opaljeni samar zlocin! Pa morali bi jos migranata uvesti samo da se toliki zlocinci u zatvoru cuvaju.
@noviarthurspooner Da pred zakonom a ne emocijama je i šamar zločin. Ili zakon vazi samo ako ti odgovara. I po broju minusu očigledno sam u pravu što se tiče da bi slabo ko je iznad godista 75 nebi završio osuđen . I odakle ti to da sam Srbin?
Tako je i Bosnjake i Hrvate palio garant...genocidas...
Garant ne davala po selu. Oce to zene inace. A nije uzela u obzir da joj je decko pripadnik Vojske R.S -a , bivsi. Kazna je primjerena pocinjenom djelu preljube.
Da li je ljubomoran bio ili je nešto saznao?!
Muskarci su velike budale koje mogu i ovo uraditi radi zene
Izgleda da je do babice u Laktašima, ako pratimo od Milorada pa do ovog, evidentno je da joj djeca ispadaju iz ruku.
Ljubomora je zlo
Nije trebao ubiti jer ako žena neće u SNDS nije razlog da se ubije .
gore piše uhapšen jer "je otuđio dvije stvari", a dole zapalio ženu.. niđe veze
Žene koje žive sa manijacima mogu samo da kupe pištolj i čekaju priliku. Njih država i zakoni ne štite ali nimalo. Smiješne kazne za nasilnike od po par mjeseci i zabrane prilaza koje niko ne poštuje, služe samo da dodatno razjare zvijer.
@Iustitio Zato što i ja plaćam porez kao i ti i zato što elementarna ljudska prava nalažu da niko nikoga ne smije fizički i psihički maltertirati. Prirodno i rodno pravo, lišeno granica i uticaja, primjenjivo na sve ljude ove usrane planete. Ja ti se divim kako si u dvadeset prvom vijeku uspio da zaobiđeš sve silne mehanizme obrazovanja i informisanja ljudi, pa si uspio ostati na intelektualnom i emaptičnom nivuo pračovjeka sa liskom oko guzice.
pa nije čovjek "plano" džaba... sigurno ga je varala
"ljubomaran suprug" je sugestivan naslov..... a "priča se po selu" je nepouzdan izvor informacije
Cuj “uhapsen zbog nasilja”!!! Pa valjda je to pokusaj ubistva
Stanje redovno.
Imali ta žena braće oca dajdžu amidžu tetka šta čekajuja bih ga na raznju okrenuo
Pije se viski, jede se baklava, ovo je Bosna u avliji je krava...
A Srbi su to.. uzmi socio- demografsku psiholosku sliku silovanja, ubijanja, sikire , bombe, benzin jel ima toga u bilo koj drugom narodu. Divljaci porijeklom iz Indije ..romi malo svjetlije koze