Žene koje žive sa manijacima mogu samo da kupe pištolj i čekaju priliku. Njih država i zakoni ne štite ali nimalo. Smiješne kazne za nasilnike od po par mjeseci i zabrane prilaza koje niko ne poštuje, služe samo da dodatno razjare zvijer.
Zašto bi tebe država i zakoni štitili od tvog izbora i trčanja za "lošim momkom"? Je li to moj porez treba da ide na tvoje razmišljanje međunožjem? Ako je odgovor da, onda treba da ide i na razmišljanje međunožjem ovog lika koji je odabrao rospiju za brak i da ga zaštiti i oslobodi svake odgovornosti za reakciju na njeno nepoštovanje.
@Iustitio Zato što i ja plaćam porez kao i ti i zato što elementarna ljudska prava nalažu da niko nikoga ne smije fizički i psihički maltertirati. Prirodno i rodno pravo, lišeno granica i uticaja, primjenjivo na sve ljude ove usrane planete. Ja ti se divim kako si u dvadeset prvom vijeku uspio da zaobiđeš sve silne mehanizme obrazovanja i informisanja ljudi, pa si uspio ostati na intelektualnom i emaptičnom nivuo pračovjeka sa liskom oko guzice.
Prikaži sve komentare (79)