Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po nadimku Tigar znas da je bio zlato od covjeka,..
Ko je abdic
prvo nije bio vlasnik diskoteke rodeo nego svadbenog salona rodeo drugo jedan od najboljih prijatelja djordja ždrale koji služi 20godina kazne u foči za ubistvo ljubiše savića mauzera.sasvim je jasno gdje policija treba da usmjeri istragu.....e moji novinari klixa nikad dobrog novinara od vas!
Fidel možeš li mi reči gdje se nalazi Mićo Stanišić iz sela Ponor opština Pale. Inaće Mnistar policije samoproglašene Srpske rupublike u1992/1993 kada su otvarani logori ? PS: Uruči mu pozdrave od ''Hame''.
@Hamoponovouredu Ja ću ti reći amo! Nalazi se đe i svi qurati Srbi što su prepoznali islamski terorizam i suprostavili mu se dok nije ojadu zabavio Evropu! Ti dobro znaš da se Mićo nije bojao pet ljudi na šake a ti sada lajucaš kad ti nemože odgovoriti. Srećom nije Mićo samostalna grana, ima Mićo stotine jarana, anlajišeš li?!
Jedan vlah manje
Srbin kad puca, nemaši.. jah..
Praviii onaj mrtvi Četnik.jedan kriminalac manje, gledam mu sad profil sve cetnicke slike ravnogorske, a znam i da je bio u gangu sa ždralom. smeće obično
GORI STE OD SJEVERNE KOREJE KAKVA CENZURA E MOJ KLIXE ČEKATE KO ĆE DOBITI IZBORE I TAKO SE VRTITE NIKAD INDEX OD VAS NIJEDNU HOMOFOBNU ILI TI NEPRISTOJNU REČENICU NISAM NAPISAO SVE STE UKINULI VI I NOVINARSTVO OEVWEL1984
Koji opis operacije poput krimi drame....tek na kraju su doktori otkrili da je covjek upucan i da ima rane od metaka po tijelu.
39. godina....znači u ratu bio klinjo koji se igrao drvenim puškicama....
Predizborna upucavanja kao dokaz u kakvohj zemlji živimo. I neko bi nešto rekao maldim koji radi IDU VANI NEGO U GROB ko potrošna roba vlasti ! NEko se nekom zahatori i ubije mu dijete !
TIto je cara. Malo se kurčiš, na GOLI OTOK pa tamo šapalir za dođek pa radni logor pa tucanje kamena pa vremena za razmišanje i popravaka koliko hoćeš, a ne sa OTOVRENOG TIPA na Igmanu i slično !
Anadolska kopilad djikani su najveca sramota i opasnost za BiH i Evropu..
I za tebe!
ma frajer imo oraha u dzepu
Jel ovo Siniša ? https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20597355_10207459809052935_4801126699940616274_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3959968da1266075cee4eb18a8ce52f5&oe=5B8600D4 Aferim ako vam je on vijest
To prije nego je dosho tobe!
Prerano ode. Nikad neće dobiti Nobelovu nagradu za književnost.
Haj, makar se moze napraviti krimic po njegovom zivotu!
od ovih kriminalaca normalan covjek ne moze normalno ni da zivi..........
@ogledalce sreca nasa pa nismo normalni 🤣🤣🤣pozdravcek ti sa Tenerifa gdje sunce vjecno sja 😊
pozdrav sa malidiva....vidim ribice ispod .....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo neki knjizevnik ili naucnik pa su ovoliko neophodni detalji? Nek mu je laka zemlja.