Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gledaj stoke što ovdje nije zabranila komentare. Gluho bilo. Samo molim za pažnju opisa slike: Adelisa sa svojim napadačem. Isto da se u putu nisu sreli. . Nikada mi neće biti jasne ove djevojke što se lože šatro na opasne momke, pa im se sviđa taj krimi rad stil života, a to podrazumijeva da ode do Panere, kupi 4 kifle i ostane dužan 20 feninga. Žao mi je djevojke, ali stvarno, zašto se petljate sa takvim likovima uostalom?!
da bar vrte neke pare al kod nas ti je mafija ako voza golfa 3+ ,petkom sredi sebi i jaranima po dzoint a subotom se napije u kaficu gdje je pivo marka. al et dobila je sto je trazila,vecinom kad takve cure odvracas od neceg onda ona jos vise nesto ganja to na silu,ona njega voli to je ljubav al ona voli njega volim ga ,i et frajer je isjeko ko meze.
Pa to ti je ono: "Zasto nemam curu? - 1% jer sam ruzan - 1% jer sam debeo - 98% jer sam fin prema njoj i pazim je" Eto to su ti danasnje curu, ima jos mozda 5% cura kojima mali znak paznje (ruza, lijepa rijec) nesto znaci. Ove ostale hoce dobre aute, skupe restorane, da si gad prema njoj, da je ponizavas itd. Jadno!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa na fotci ima taj pogled "moja il' ničija, nožem il' sjekirom". MALO je 8 godina. Al' barem ga mogu karat' u KP-u na tu foru: "Koliko si ono ti dobio?" "Osam" "DOĐI DA TE NA QURCU NOSAM"
Ovo ne treba prepuštati policiji. Treba pustiti njenog oca ili brata naouružane do zuba kod njega kući a njega svezati za radijator da gleda kako to sve izgleda. Oko za oko, zub za zub.
Momak bas ima lijep amfetaminski ili ti ga speedaški pogled..lijepo nema šta svakih 8 godina...10 uboda više..bem ti drzavu!
da je djevojka podlegla vjerovatno bi dobio dvije god. duze. 'bem ti takvu pravdu..
ma vidi ih jesu lijepi, jer kao i ostale sto se furaju na ove kokosare rekla na kraju kako je ona kriva, inace vole one tako
tipicno poslijeratno dijete. noz zakon. nema zakona. marisana murija, kradja, lake droge. sve to dok se Glavonje luksuziraju. Zato nemojte suditi, a djevojko pamet u glavu I brzo ozdravljenje zelim.
Ne sudite momku... Ko zna sta ga je natjerlo na takav cin... On je isto mlad samo jos goreg monstruma od njeg moze napravit zatvor jer 5 godina je puno stace radit kad izadje.. ni posla ni zene ni djece u ovako teskoj situaciji... A bog zna kakva je ovo djevojka... Nije cvijecka sigurno...
Nisam rekao da je nevin... Treba ga kaznit ali represivne mjere... Nas zatvor ce ga napravit samo jos gorom osobom i nakon 5 godina imamo jos vecek ludjaka i bog zna sta ce tek tad uradit... Mozda ce se i osvetit zato vam kazem ne treba ovakva kazna... A danas puno finih djevojaka ima zive na racun jednog a hebu se sa drugim.. i kad je lik slomi ona nevinasce glumi ... Ovi sto komentrisu ovo su gori od ovog lika rijecnik : treba ga ubit, zapalit, objesit.. Sta je to? Sve sto je on uradio oni bi uradili isto znaci da su i oni monstrumi tj ovi sto daju takve komentare....
Eto,sad i onima priliku da odabere u zatvoru da li hoce da ga misicavi krkan siluje ili da se uda za njega,pa da ga guzi iz ljubavi..
Hannibal Lecter...
Mala kazna.
ovaj u fazonu "bices moja ili bogina..." ijao kako momak vapi za metkom u potiljak... sta bi joj radio da je mrzio, kad je ovako zaprosio?!
da semi ovog istog sudiju izbode sa 20 udarace nozem da li bi dobio vecu kaznu ?
Zao mi je djevojke ali ne znam sta ove danasnje djevojke vide u ovakvim tipovima narkomanima na faci mu se odmah vidi da nije dobar nikako i da se sa budalom ne treba petljati. Saka jada od nazovimo ga momka.
Vidi mu se u očima da je pitom pravo.
Kod Amera bi ga sprzili ko ovako roštiljsku kobasicu a kod nas eto ga za pet napolju da je ponovo ganja...zali boze djevojke
Adelisa jr sigurno nasrala simbiozom alise i adele.