A gledaj stoke što ovdje nije zabranila komentare. Gluho bilo. Samo molim za pažnju opisa slike: Adelisa sa svojim napadačem. Isto da se u putu nisu sreli. . Nikada mi neće biti jasne ove djevojke što se lože šatro na opasne momke, pa im se sviđa taj krimi rad stil života, a to podrazumijeva da ode do Panere, kupi 4 kifle i ostane dužan 20 feninga. Žao mi je djevojke, ali stvarno, zašto se petljate sa takvim likovima uostalom?!
da bar vrte neke pare al kod nas ti je mafija ako voza golfa 3+ ,petkom sredi sebi i jaranima po dzoint a subotom se napije u kaficu gdje je pivo marka. al et dobila je sto je trazila,vecinom kad takve cure odvracas od neceg onda ona jos vise nesto ganja to na silu,ona njega voli to je ljubav al ona voli njega volim ga ,i et frajer je isjeko ko meze.
Pa to ti je ono: "Zasto nemam curu? - 1% jer sam ruzan - 1% jer sam debeo - 98% jer sam fin prema njoj i pazim je" Eto to su ti danasnje curu, ima jos mozda 5% cura kojima mali znak paznje (ruza, lijepa rijec) nesto znaci. Ove ostale hoce dobre aute, skupe restorane, da si gad prema njoj, da je ponizavas itd. Jadno!
Prikaži sve komentare (144)