Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO KOD NAS: Sabrija Avdagić osuđen na 5,5 godina zatvora, vodio grupu optuženu za 120 pljački ali ce zato uhapšeni Fočak zbog sumnje da je pucao u zrak dobiti isto 5,5 godina I sjediti sa Sabrijom u celiji :) :) ...hahahaahahahh
Naglasak je da je Fočak,to je ipak bitnije,svašta
Uzeo miraz za kcerku , utrapio je u Sa
Sve po nama 😂😂
Za sve KLIX_ovce koji imaju samo OSNOVNU ŠKOLU(izgleda da su svi tavi, uključujuči i urednika portala) a bave se NOVINARSTVOM OBAVEZNO PROČITATI : Priručnik za novinarke i novinare - poglavlje DISKRIMINACIJA po etičkom - teritorijalnom IDENTITETU !!!
ohani kono bgt :-D
Otela mu vrana kiflu iz ruke i on zapuco😂😂😂razumite se malo
Ovo su Sarajlije. Šta on ima s Fočom ?
jel ga makar pogodio. ✔
koji perfidan naslov "...Focak..." - Klixu, daj malo profesionalnost
ovo me podsjeca recimo na Svicarsku. nece u novinama ili tel. propustiti priliku reci da je nesto pocinio stranac i to naglasiti. zamisli koliko truda moras uloziti da napises da je pucao focak koji je nastanjen u Sa.
Kakve veze ima odakle je covjek?Sta je novinar htio da kaze, da su ljudi iz Foce kriminalci i sta vec? Ovo je cisti primitivizam novinara!
napio se covjek ,pa malo da proslavi jos u zrak pucao.ovi ga odma hapse
kae... Kako prepoznati Fočansku svadbu? - Svako lijepi pare na svoje čelo.
dosljo
Zrak jadan zagadjen jos ti pucaj u njega. Govedo
Pucao pa mu bilo žao metka :)