Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaključaj komentare dok sene dobiju informacije da se ne nagađa šta je bilo.
Zato je Katica uvacio kameru da te slika preko 30kmh kod pozorista
Šta ima da zaključa komentare, nije ovaj slučaj presudan šta je u pitanju, šta god da je, slika je društva, politika, sudija i tužioca koji su korumpirani i nemaju mu. a da osude političare pa naniže. Cirkus kolko si respiratore malo dobili a o parama niko ne priča.
Da li cu ikad kad otvorim Klix ujutro procitati neku lijepu vijest??? Ubistvo,samoubistvo,Ukrajina,Palestina,Irak,Iran,Jemen,Huti,poskupljenja goriva,grijanja,nema plina,nema dogovora...i tako u nedogled...
Zaboravio si Dodika.
Ne zarađuje se od lijepih vijesti. Misliš da u Njemačkoj objavljuju lijepe vijesti?
Identifikacija??? Ko je covjek???
Ovaj klix treba ukinuti siri dezinformacije
Kako samoubistvo ako je pronadjen sa svezanom kesom na glavi
Samoubistvo??? Kesa na glavi i jos zaljepljena?? Sta, osoba sebe zavezala prosetala do Miljacke i skotrljala se,,,Presmjesno, fkt sta pisete...
E sigurno samoubistvo
Sarajevo postalo kao Ciudad Juarez u Mexicu.
Šta tu sada radi 'nekoliko policijskih patrola' kad je pronađen leš? Sad je sve gotovo, forenzičari će utvrditi uzrok smrti, a policijske patrole koje sada tamo izvode svoju tačku i sve druge treba da se pobrinu za one žive, da ne dolazi do svega čemu svjedočimo, da ne možemo sresti u gradu HODAJUĆEG policajca!!!
sa kesom na glavi to su zaboravili napisat...
u rajvosa svaki dan neko nekog ili uskoka pištoljem ili se pronađe beživotno tijelo. jarane divlji zapad je sigurnije mjesto za život.
Najgori ministar ikad. Ništa ne poduzima samo uprazno priča i javnosti se pravda šta god da se desi. Hitna izmjena.
Sinoć je Justin Mohn odsjekao glavu ocu pripadniku američke federalne vlade i snimao se na YouTube sa otkinutom glavom. U izjavi je pozvao sve američke patriote da ustanu na oružje protiv američke federalne vlade i Bajdenovog režima...
Napisite slobodno i da je na glavi bila kesa zalijepljena trakom.
pronaejen sa kesom na glavi!
Cijeli zivot sad mi je pred ocima, Cijeli zivot bili smo sirotinja..
Dok se sudstvo i tužilaštvo ne smjeni ovde nema rahatluka, oni moraju biti pošteni maksimalno, neovisni o političarima i imati petlju, sve dok je to korumpirana mafija, ovde će biti haos narodu. Prvo treba narod njih skinuti, jer očito niko iz politike ne radi na tome. Ta vrijeme SDA vladavine kriminal se ukorjenio od vrha do dna.