Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta za neku zgradurinu
Tačno! Korak 1. Podmorni požar. Korak 2. Ponudi otkup. 3. Gradi zgradu van dozvoljenim gabarita i na trusnom tlu, ali to nikome nije vazno.
A sta po vama ne treba dirat ovo ruglo i barake pored glavne ceste
Jel se neko sprda, pa ovo je 5-ta paljevina u krugu Otoke, u zadnjih pola godine..
Iole pametnom mozgu jasno je da su ovo namjestene paljevine, narucene, nedavno ona na Cvili, pa pijaca, sve potencijelne lokacije za nove zgrade!
kolko je dobro biti nacelnik.pa makar i Trnova. zamislimo kolko je dato za dozvole i parcelu, ova sad zgrada kod Grasa. ljudi cuvajmo Gras.ubise vidike.
mamicu im jarecu. samo ovaj osto.pa i njega istjeraj. daj ba. trebamo braniti GraD.jer zaklanjuju pogled sa zgradurinama. Moljacka zgrade je to much.
kolikoje poznato, ova kuca je vec otkupljena i treba da se rusi, ali zbog tromosti sistema su se vjerovatno uselili narkomani ili bezkucnici, pa su cackali instalacije i prouzrokovali pozar. Umjesto sto Efendic vodi Svjetsku politiku, bolje da malo vise radi posao zbog kojeg je placen. Inace, dosta toga je sadasnji nacelnik dobroga uradio, ali uvijek ima prostora za napredak, a ocito se malo i zasitio sadasnje pozicije. Za sve pozicije bi trebalo biti 2 mandata maximum
ovaj lijevi dio kuce je uredjen.covjek ima i ruze.i basticu. tip top.
pa vec je iseljena i otkupljena, trebali ste je do sada davno srusiti, sta cekate
Oni hoće da kupe jeftino, a vlasnik neće da proda jeftino. Ovo mi liči na one vestern romane..
Kuće na dobrim lokacijama su sklonije samozapaljenju 😆
dobra lokacija,sa ce tu nici soliter
Te kuce tu su nigdje veze i odskacu po svemu. Maknite to i ako treba isplatite ljude. Rugoba
hahhahahaha, koje smo mi smece.Cim je pozar, odmah smeta za neku zgradurinu, neko hoce benzinsku da gradi i slicno.Da nam je svaki mjesec lijepi Ramazan, opet bi smece ostali.Niko ne spominje Terovica koji napravi pozar da naplati odstetu i pojavi se u medijima par puta, sa svojim prvim saradnikom, gle cuda, rodjenim bracom….
ta kuca bas upada u oci, izmedju Bazena i saobracajnice. moze tu i zgrada i parking i svasta nesto da se napravi
Neki dan ja svojim očima gledam,neki glavonja reže vrata brusilicom
ove napustene rusevine treba sve poravnati
Juce, prije podne sam tuda prolazio. Neko je bio tu u dvoristu i nesto je radio. Nisam vise obracao paznju.
Cuj nisi, pa kakav si ti to mahalas da ne gledas temeljito u tudje avlije i zivote?
znaci ide zgrada ovdje :D