Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamucu mu njegovu,cuj lijecio se na psihijatriji,fol nije dobar,a zna koje gume treba busiti.
Stavili na patrolno auto srbijanske tablice i za pola sata sam uletio ko u misolovku🤣🤣🤣
Ako je za psihijarije onda ga ostavite gore makar 5 godina na liječenjuSve ispod toga je zamajavanje naroda....Ako je bolestan kako kažu.
vise od pola komentatora na klixu je zrelo za digagnozu
Budala ostala budala
Bravo za policiju, ali sudijama crveni karton, ovog mamlaz izlemati, kakva psihijatrija, što srbe ne izbuši, čuj već poznat da uništava tuđe, što neko krvavo rinta da kupi, stoka da uništi, ma ubi boga u njemu pa da vidiš da nije lud nego bezobrazan prije svega
Aaaaaa to je taj sto je i meni izbusio, caca ga hebo.
Ovi su pogresno parkirali zato je on busio gume. Nema drugog razloga.
Sve mu prste polomit
Jel ovo Uzicki korpus dosao malo na odmor u Sarajevo?
Jest samo ti je sreca dodjose bez tenkova
Kažu da se zove Sejo zovu ga Sava s3 i da je platio najeftiniju reklamu kupio za 1000KM 8 guma izašao na svim portalima za dzaba ...inače bi bi platio 100x toliko ...
ime i prezime,100 godina dobio amin,jebo matere pi**u
Samo zatvor.Kakva psihijatrija.Čim on zna čije gume iseći nije on lud.
Elvis K iz Tuzle, busac guma
Sarajevo je postalo k….od grada izgleda samo ga Brajlovic vadi…
Naučio sam jedan trik dok sam bio u Jagomiru. Psihijatri će vas označiti bolesnima ili ludima tako što vas ustvari samo ispitaju neke stvari. Npr. ako kažete da mislite da vas neko ne voli ili da drugi osjete vaše osjećaje ili dijele isto mišljenje, to je odmah neki psihotični poremećaj. Ako vas je nečega strah, to je odmah anksiozni poremećaj. Isto tako, kad vam treba povrda za vozačku dozvolu ili posao, samo vas pitaju jeste li zdravi, kofol neki mali pregled, i daju vam je.