Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguće da neko ima 44 000 KM kazni i da vozi? Zašto se iz baze kazni ne izvade svi koji imaju preko recimo 1000 KM i oduzmu im se vozila a ne ovako ako ih slučajno zaustave. Bog samo zna koliko ovakvih budala ima po gradu.
Sudovi su rak rana u BiH...zato ovakvih ima na hiljade
Gdje je nabio toliku kaznu,kao da je stalno vozio kroz crveno i preticao na punoj
Auto 800 km a kazni ima 50.000 i ne poduzimaju ništa čak ne ide niko ni u zatvor
E to je dokaz kakve budale, neousmeni sjede u sudovima i policiji. Šta ste gospodo osim što ste primali debele plaće radili pa do ivog iznosa dođe. Napišite čiji je ovo sin od kojeg bota ludo mu nije sredio vozački. A siromaha čovjekanste zatvorili što je htio ugrijati djecu za metar drva.a ovaj prolazi kroz crveno, plaši građane i dere gume, auspuh otkine. Jeste hrđe, znate kad se kaže za ljude da su hrđe šta to znači. Fuj gadovi poslušnici.
Maloljetniku nabacili kaznu za vožnju bez dozvole od 45 hiljada KM, a sad mu još uzimaju tuđe auto. Ka ga na vrijeme niste poslali u popravni dom ili uhapsili i lišili slobode, bolje da ga sad lišite života jer ste mu svakako već uništili.
Što ne napišete da je privremeno oduzeto, uskoro ga vraćaju
Treba njemu bit oduzeto još štošta
sad lijepo ukupan iznos odbiti od plata policajcima i tuziocima. a momka nagraditi sto ih je lijepo napravio magarcima
ko mu je sipo, a ko registrovo😂
Vrijednost oduzetog vozila 1000 KM a kazni 44 000 KM. 😂😂😂😂😂
poslije odredjenog iznosa, novcana kazna treba da se pretvori u zatvorsku, a ne da potencijalne ubice slobodno hodaju i voze automobile
mozete li napraviti bazu tih zlatnih prekrsitelja, ubaciti slike i da svaki policajac ima mogucnost da ga prepozna i sankcionise i u pokusaju. To je sve za hapsane i prinudnog rada, da plate dug drzavi
Vozilo nije njegovo i moraju ga vratiri vlasniki..i sta su dobili?? Izio vuk magarca i hajmo ispocetka..
Tko god skupi 1000KM kazni,treba ga nagraditi sa miljom maraka,a policiju i sudstvo kazniti.
Mogao si novo auto uzeti za te pare jbt
Gdje je nabio toliku kaznu,kao da je stalno vozio kroz crveno i preticao na punoj
Svugdje se nerad kaznjava udarom po džepu onoga ko tim svojim nemarom nanese štetu. U ovom slučaju oštećen je budžet jer ovih 44k nikad neće biti naplaćene pa bi stoga nekome od ovih utovljenih uhljeba to trebalo od plate uzeti.
Raspusti policiju i sudstvo,koji će nam k....