Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policijska kućica sa policajcima koji ovo čuvaju je 20 m od spomenika. Pa valjda bi neko trebao dobiti otkaz ili neko od predpostavljenih podnijeti ostavku. Ali u Apsurdistanu će sve ostati isto. Dobra šansa za novu tender nabavku.
Mene čudi da našoj policiji ne ukradu i pištolje, oni platu u kafani potroše.
Nek' ste se vi požalili kako svijet nije pravedan, a to bi li tko trebalo odgovarati za vaš nemar, može malo sutra????
cuj vandali ne mare..ne tako davno bilo je spomenika iz onog drugog svjetskog rata pa sta se desi.. padne u zaborav isto tako i spomenici od ranijih ratova i slavnih vremena zavrse danas kao parking ili hotel ili neka bogomolja..ljudi proslo je skoro 30 god od rata mi se nismo makli s mjesta sto ekonomski sto intelektualno i sad se cudimo ovim stvarima .. novi klinci dolaze i iebe se njih za spomenicima iz nekog tamo rata ..
krivi su projektanti
@Mustione zato sto su uprkos poznavanju lopova ugradili reflektore koji se mogu ukrasti
Mene ovaj nazovi spomenik podsjeca na vjesala ... :(
evo gledam ove slike i kontam kakva je ovo nakarada??
Pa i nije puno 143 000 KM za ovo, mislim ako je ovaj ljiljan od zlata
Jad i bijeda.
Vidjeli lopovi da i oni mogu krasti, jer po ovome da je ovakav betonski spomenik, sa ljiljanom od lima koštao skoro 150 000 KM to je prava pljačka, a oni se uhvatili 3 reflektora od 200 KM...
Gdje su mladi tu je i šala
srbi ukrali nema ko drugi 😁😁😁😁😁 ša'im se
A ima li gdje koja sigurnosna kamera mozda
imaju preko sto hiljada za reflektor a nemaju 100-200 maraka za dobru nadzornu kameru
Trebali im za turnir koji se igrao
ruke im polomiti
I noge