Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve Selam Alejkum
alejkmuselam bege efendija
brate to sam pomislio napisati,kad udjem i vidi ti vec ..razumijemo se
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jes ti vidio Ibre koji je to kriminalac, auuu ko bi rekao
burazeru moj u starom gradu skoro da ekser nisi mogao zakucati bez njegovog odobrenja ako se bavis nelim poslom
Uvijek se to znalo...Stari Grad je leglo lopovluka, korupcije i balilukka...bilo je toga mnogo i prije Hadžibajrića...a i on je samo kap u moru cijela BiH je puna Hadžibajrića
Koliko su krali prosli toliko isto ili vise kradubi sadasnji tako da je to tu negdje.Tenderi,aneksi ugovora,tajni ugovori,štimanja,donacije,subvencije.Mogu kad je ovo drzava raj za lopove pogotovo bliske vlastima i tzv političare tj pljačkaše.Nit zakona,nit policije,nit tuzilastva,nit suda .Svi su uvezani i upetljani.
Ako se SDA vrati na vlast sto je izvjesno obzirom sya rade Trojaneri. Begu i ostalima ce to drzava vratiti i to sa kamatom.
Tokom agresije na BiH a i poslije kao pomoc narodu je doslo novca vise nego Marsalovim planom obnove Njemacke. Mora se negdje pokazati bogatstvo ratnih profitera. Koliko je samo naprosila Bakirova materesina. Da je mogucnosti pripeci im oci vatri sve bi se znalo kod kojih profitera je to bogatsvo zavrsilo a ima ih pozamasan broj. Ali tako je to u svim ratovima. NEKOME RAT A NEKOME BRAT.
E ovo ne valjaaa, ako nam jos počnu oduzimati imovinu u inostranstvu nece valjati!
Samo naprijed tužilaštvo i nastaviti sa ostalim kriminalcima, a sud da ih osudi po zakonu. Pa će nam svima biti bolje u državi.
A pomocnicama siskici i Adeli fali beg i begovica. Svaki dan u 13 i 30 Emina iz Zivinica im je pripremala rucaku u kabinetu a Hamidi puru.
Seoska varalica
Sa naglaskom na "privremeno oduzeto".
Ima beg i vreće keša, to mu niko ne može oduzeti. 🤬
Panika u SDA, počela se plijeniti nelegalno stečena imovina! 😂
Tresla se gora rodip se mis. Sve ce se to njima vratiti samo malo dok se slegne prasina.
Koliko je Ibrahima kod nas Lopvibrahima,mozes Barselonin stadion napunit,a ja cekam Niksicevic 3.3% ,sakat,diverzant a BiH,60% ortopedas ,da mi povecaju 5 km u godini,mater vam,je.em svima od Alije do danas ko nas vodi.
E moje Bošnje ( muslimani), neka vam je pouka priča o haram česmi za muslimane. Pametnom išaret dosta. Ovako vi o nasem bratu dok inovjerci svoje u zlato ukivaju iako su megalomanski pokrali nasu nam Bosnu. A dragom bratu želim da sto lakse podnese ove dane i sto prije izadje na slobodu.
Ti to njega branis. Po setijatu bi on bez ruku ostao a mozda i vise, vratio sav novac i onda da se javno pokaje. Ko krade javni novac je opasan za vjetu.
je ba o ti išaret mater a i hađibeg
A jest se ovaj prodo narodu ko niko.
on je kriminalac jos iz rata kada je krao iz napustenih stanova bijelu tehniku i namjestaj
Al se stoka nakrala, ovo je samo vrh ledenog brijega