Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umri pa da malo popustis glupo komentarisanje po SA-x, pa nema teksta na koji ti nedas svoj glupavi, tupavi komentar
@commi umri seljacino glupa
Lijepo je cuti da bar negdje rade svoj posao. Rjesavajuci kako treba stvari. Jos samo da se rijese falsifikovana obecanja politicara i napredak Bosne i Hercegovine je neizbijezan.
Ne vidim razloga da se prave problemi na stadionu(ima), zar nam nije dosta SVIH gluposti koje imamo i bez problema na stadionima? Utakmica je sinoc bila vise nego dobra, necu komentirati ishod iste, ali cu samo pozeliti BiH timu dalje uspjesno napredovanje! Zar nam trebaju problemi na stadionima pored dobre igre? Drago mi je da smo bili dobri domacini Spancima, treba ih docekati domacinski a to Bosanci i Hercegovci najbolje znaju! To sto policija lovi kriminalce zbog prodaje ulaznica to je OK i podrzavam. Ali takodje foteljasi trebaju iznaci rjesenja za zaposljavanja umjesto da sjede na vlasti radi manekenstva... samim tim bit ce manje i problema a i prodaje laznjaka ulaznica! Pozz SVIMA!