Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi najrađe stavio minu ispod auta, pa nek ode i auto i on sa njim u pm. Radiš godinama da otplatiš to auto i onda dođe neki propalitet, sjedne u njega i odveze k'o hadžija. Ja kad bi ga uhvatio na djelu, jedan od nas bi završio pod zemljom
Četiri boce suzavca od 15 kila u auto. Čim neko pokrene auto bez ključa aktiviraju se automatski, auto se blidira da jado ne može pobjeć. Neka crkne u suzama ye...bo ga otac.
DE VI DROTOVSKI KEROVI OČISTITE SVOJE REDOVE OD KORUMPIRANIH, NESPOSOBNIH I KRIMINALIZIRANIH POLICAJACA U SOPSTVENIM REDOVIMA. 100% JE DOKAZANO DA OVA AUTO BANDA RADI U DOSLUHU SA POLICIJOM!
PA SVAKO BI KRAO KAD IH PUSTATE NA SLOBODU ODMA NAKON HAPSENJA I NORMALNO KAD JE POLICIJA U TALU SA NJIMA TO ZNA VISE I PTICA NA GRANI STA PALAMUDITE BEZVEZE BANDO JEDNA
Od sad cemo zavarivati tablice za auto :D
Zakon....5 godina najteze robije za ukradeno auto....pa da vidis kako ce se kradje smanjiti
Neka policija/tužilaštvo/sudstvo prestanu sarađivati sa automafijom i počnu raditi svoj posao, pa će biti i manje krađa.
Ma jok 20 godina je sve funkcionisalo dok nije Radoncic dosao. Od kako on dodje svi problemi dodjose pa tako i ovaj!!!
Hajde kad ste nas tako dobro upoznali sa problemom da cujemo i savjet kako da zastitimo nase tablice. Mozda da ih prije mraka skinemo i spavamo s tablicama u krevetu.
Jebe nas vise policija neg lopovi, bez saradnje sa policijom ne bi se ovoliko kralo
STOP MAJORIZACIJI KINEZA - RAJLOVAC 我们不会被多数票否决 Tražimo ukidanje Av Av udruženja, ovako se više ne može, ništa osim riže ne ide u wong a cuke nam se u oči smiju !
Sta uraditi, treba da zavarimo tablice ili? Kako drugacije pricvrstiti tablice nego vijcima?
Najbolje bi bilo da nacrtamo tablice.
senad.jahic.73 - To je ustvari vrlo logican prijedlog. Zasto prosto ne bi bila ink-jet masina za ispisivanje broja tablice na unaprijed predvidjenom prostoru na autu? Odes na tehnicki pregled i ispisu ti na licu mjesta i tablicu i sve moguce markice. Em ekoloski em usteda em smanjuje kradju jer ukida jednu stvar koja se moze ukrasti. Jos moze da se udari i sloj specijalne farbe po rubu tablice koji kad promijeni boju odmah podsjeca i vozaca (a bogami i policiju) da je istekla registracija. Eto... od mene ti dzaba ideja. Kad prodas patent meni samo sikni 10% i ja zadovoljan.
halal mu bilo ako ga ukrade, samo da ga ja ne zateknem u kradji i da nikad ne saznam ko mi ga je ukrao.
Dzaba je to sve,njima se ne moze u kraj stati.
a cime to da pricvrstimo tablice kad' su sposobni da ukradu auto osigurano alarmom i zederom...
stavis minu u gepek oskocnu i svezes za tablicu
Vezes (po) medjeda za branik.
ma ja bi tu neku explozivnu napravu stavio iza, i kad pocne skidat makar da mu prstice raznese... jbga znam nije humano ali makar bi drugi put razmislio dobro prije nego sto bi pokusao da je skine
...genijalan savjet...da ih zanitujem?