Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaostalost i primitivnost svuda. Neobjašnjivo mi je da neko može to uraditi, u 2 ujutro provaliti u nečiju kući i pretući osobu samo zbog drukčijih krvnih zrnca... Inače ne volim ovako šta reći, ali želim da vam se sve vrati, vama ili vašim najmilijima pa da vidite kakav je osjećaj. Primitivci i stoka napaćena!
Ovakve vijesti uznemire i izazovu zgrazavanje svakog normalnog covjeka. U rasvjetljavanju i hapsenju pocinilaca, policija MORA da bude brza od novinara koji objave vijest.
Ove "" junake "" koji su ovo nedjelo pocinili, nisu ga pocinili u moje ime. Ja kao Bosnjak , osudjujem ovaj zlocin , jer nacin na koji su to uradili je ravno zlocinu a covjek je stariji i sam i nije nikoga dirao i ugrozavao. Posto je ovo ravno chetnickoj taktici napada i treba da bude kaznjen jer ovo je kukavicki.
Što lupaš,kako znaš da je ovaj ZLOČIN dijelo Bošnjaka!
Smrdalju,odkud tolika nervoza,buncaš, sam sa sobom pričaš,....................!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam 90% siguran da je ovo vracanje duga ( vjerovatno ratnog ) , a ne neki random........................... jer da nekom uđeš u kucu i iz sna ga uhvatis lemat, pored toga ga toliko nalomis kao sto pise u sclanku, mislim, da nije dovoljno biti budaletina, treba i neki poseban motiv
Sta je miljko.filipovic , jel to i ti imas nekih zlodjela iza sebe, pa te prpa ufatila da i tebe neko ne nalomi? Neobrazovani, polupismeni četo.
sta je Mile sa onim... "vas niko ne smije da bije sem vase i nase milicije" da izvine porodica Vulic
Sigurno je trazio batine, Srbi vole izazivati, a poslije se prave zrtve, na raznim portalima mozete naci na stotie prica kako povratnike Bosnjake maltretiraju svaki dan
Hoce reci kako su ugrozeni. Treba njih sve u srbiju poslati.
dino z bujrum, dodji da me protjeraš.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bivo bjen dsuko
mrš u krevet dok i ti nisi dobila po gujici :) :) :)
braćo srbi i braćo srbi muhamedanci pružite ruke jedni drugima, mi nemamo nikoga bližega od nas samijeh. ne može mi bliži biti turčin ni albanac ni koji drugi vrag. mi smo isto samo što nas je vrijeme i uboge prilike podjelile na dva djela pa jedni otišli Isusu a drugi Muhamedu. opametite se i jedni i drugi i bez vrijeđanja.
Da trebamo pružit jedn drugome ruke slažem se a u svemu ostalom si dobro zalutao moj prijatlju. Tu smo gdje smo i valja nam živjeti jedan sdrugim željeli ili ne, a da smo istog porijekla neslažem se i to u stvari nema ništa sa ovim, ali ipak nije razlog da živimo u miru i da poštujemo jedno druge.
Neznamo šta ima iza ovoga, ukoliko je u pitanju nacionalizam svako normalan če se složi da je ovo apsolutno neprihvatljivo i ya osuđjivanje. No ono što mi smeta u ovoj priči je da se ovdje jasno naglasuje da su BOŠNJACI pretukli i da je ga komšija/prijatelj našo, a pored toga, zašto se nemože lijeći u Zenici nego se prebacuje u Doboj? A kad neko pretuče BOŠNJAKA ka putu prema đzamiji onda se opisuju nasilnici kao "pijani mladići". To znači kad Bošnjak pretuče srbina onda je to iz čisto nacionalni razloga a kad je obrnuto mogu se uvjek pravdaju da je pod uticajem alkohola i onda sve "ok", zar nismo isti pod zakonom?
Mi u bosni ne znamo rijecima iskazat neslaganje i konflikt.nego odmah handzarom ili krampom.divni smo mi ljudi...
Nece me cuditi da ovaj nemili incident ne bude okarekterisan kao cin islamskih terorista.
srbin ne bi bio srbin ako nelaze .Jadni su samo oni koji im vjeruju.
@Pupin Ne obraćaj pažnju na njega. Nerijetko piše gluposti i neke svoje maštarije.
Sta je posrbljeni turci. Idite i okupajte se, smrdite previse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"....zadobio od još uvijek nepoznate grupe osoba..." "...pala grupa Bošnjaka...." objektivno, novinarski...
"...napala grupa Bošnjaka..."
Prodajem Maticnu plocu Asus M5A 78L-M LX3 SERIES PLUS Chipset AM3+ sa procesorom AMD Phenom B50 x4 3,20 GHz I Cooler za procesor,Graficku AMD Radeon 6670 DDR3 1GB,6GB RAM Memorije,LCD Monitor 19",DVD-RW Player,2 hard diska 250GB I 320GB i napojnu jedinicu 550Wat.Maticna,procesor,cooler,DVD-RW citac su NOVI
370KM
250KM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)