Crna hronika
0

Pretučen Duško Đurić iz ozrenskog naselja Stog

SRNA/Klix.ba
Zbog težina povreda koje je zadobio od još uvijek nepoznate grupe osoba, povratnik u ozrenskom naselju Stog Duško Đurić /53/ bit će prevezen u Opštu bolnicu u Doboju, rekao je Srni predsjednik dobojskog Zavičajnog udruženja Zavidovićana Zoran Blagojević.

Blagojević je rekao da je u Doboju angažovao kola hitne pomoći, te da je iz Kantonalne bolnice u Zenici u 17.00 sati preuzeo Đurića i da su na putu za dobojsku bolnicu.

On je istakao da je Đurić u teškom stanju, da mu je lice natečeno i izobličeno.

"Oči su mu od oteklina zatvorene i ne raspoznaje nikoga oko sebe, sluh mu je poremećen, a nos polomljen. U kolima na ležaju je povezan jer, zbog povreda po leđima i bolova postoji mogućnost povrede kičmenog stuba", dodao je Blagojević.

Blagojević je podsjetio da je Đurića noćas oko 2.00 sata napala grupa Bošnjaka tako što je provalila u kuću, svukla ga sa kreveta i isprebijala.

"Đurića je jutros u besvjesnom stanju zatekao jedan poznanik Bošnjak i pozvao Hitnu pomoć u Zavidovićima. Đurića je Hitna pomoć prevezla u Kantonalnu bolnicu u Zenicu, gdje je bio zadržan na liječenju", ispričao je Blagojević.

Blagojevića je o ovom slučaju obavijestio jedan od mještana naselja Stog i preporučuio da Đurića, zbog težina povreda i njegovog stanja, preuzme i preveze u dobojsku bolnicu.