Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno dobra vijest. Bagri je mjesto u zatvoru
Kako ce sa ovakvim facama i glavama biti normalni , ne mogu sve da hoce ;)))))))))0
Bit ce oslobodjeni, ja vam garantujem osim ako su reketaril nekog iz politike, e onda su najebali zatvorskom kaznom preko 5 godina sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jasmin kurtic kurta, trenutno najpoznatiji murijas u tuzli, je najbolji primjer kako od lezeceg policajca mozes dogurat do specijalca i nekakvog šefa. specijalac visok 153 cm!! o kakvom liku je rijec govori jedan momenat od prije desetak godina kad je sa svojim jaranom sjedio u Hard rock kafe-u u tuzli. druzili se preko dva sata a kad je kurta cuo da mu jaran zeli ici kuci on izadje deset minuta prije njega van, stane blizu parkinga i saceka da jaran krene autom. nakon par metara kurta zaustavi tog svog jarana sa kojim je sjedio i oduzme mu vozacku dozvolu i vozilo. dno dna
znam brate da su oni SAMO zbog novalica pali jer drzavu bas briga za obicnu raju. ovo rade 20 godina, samo sto su sad dirnuli nekog ko je preko stranke postao faca. u ovoj drzavi pljackaj, ubijaj, gazi, otimaj obicnu raju i rahat si. samo ne diraj politicare, sudije i tuzioce jer je ovo drzava samo za njih skrojena
Hah jest jest istina to za vozačku samo kada se sjetim...
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Adnan Đulović, dijete sa 16 godina, branilo svoju domovinu od agresora a sad mu ovako vraćaju, Allah da mu da strpljenje i ako zrno pravde ima u ovoj Državi dokazat ce se da je nevin.
žao mi je samo kolege Đulovića, jedini pošten čovjek među njima, a za ove ostale se davno znalo šta i čime se bave...
UHAR JE KAD SU TRI KRIMINALCA MANJE NA SLOBODI,JOS DA JE NAPRAVITI DVIJE TRI AKCIJE PRECESLJATI CENTRALE SDA U SARAJEVU,TUZLI I MOSTARU
Imam dobar posao za njih kad odsluze zatvorsku kaznu, da cuvaju bikone kod Mujanica! Taman ce se slagat sa Bikovima imaju slicnosti!
Promasili profesiju, umjesto u lopove oni otisli u policajce..... Ovo je samo vrh ledenog brijega..
Nema nama pomoci...
Kim Jong Une budi nam predsjednik bar jedan dan
Face ko sa potjernica
Zaklela bi se da u kompletnoj administraciji Federacije Bosne i Hercegovine ima barem 70% istih ovakvih! Jad smo mi i čemer, samo što neki, na žalost, još toga nisu svjesni. Neka nam je dragi Bog u pomoći.
Beeeego Gu-tić!!!
Sve fini ljudi, cak sta vise ljudine (::) !
Stoka
dobice uvijetne i vratit ce se na posao za 6 mjeseci. :)