Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj uleta ko Pink panter. Majku li vam klosarsku neko sebi od toga hljeb zaradjuje i ti mu se naso krasti za koji gram droge. Treba to samo na prisilni rad, kakav zatvor, na trasu Vc ih izvest nek asfaltiraju na +40, pa ce vidjet kako je dinar zaraditi.
Obije ti auto, pokupi iz auta, policija uhvati na djelu, a onda sud ode na kolektivni godišnji, zaključaju te stvari gore na 4 sprat i drže i dokumente i sve 8 mjeseci neće da ti vrate, znaju lopova, narkomanka koji i dalje radi tako a ti hodaj bez dokumenata dok ne potpišeš da ga nećeš teretiti. Eto to je tužilaštvo i država.
Točki komšiluk i niko ne čuje ništa 😡
čuvajte se ovih javnih parkinga u Sarajevu, kad god dođem nešto mi obiju s kola
PODUZECE GARANT
Htjedoh napisati komentar, pa kad sam vidio kako uleti Coske sa srcem, pobježe mi misao.
Sve je do zakona, tužilaštva. Kriminalci u politici, komplet država tako funkcioniše. Juga je bila država,a ovo sada ku. ac. Nema proizvodnje, plate male, skupo sve, lopovi na vlasti, reket i droga bez problema žive, najgora BiH u istoriji svojoj.
Ovu amateri su za 7 dana u čorku!!!
Samo im bubrege razvalite do krvi
Pa zna se ko ovo radi???? Bundo i kompanija njegova narkomanska
Slomi se ja gledajuci ko mi pise na viber
hahaha nisi jedini. Ja kontam je li bi viber ili whatsap, pa mi nista jasno hahaaa
pa gdje je alarm jeli skup 50,60 maraka mjesecno
fini neki momci izgleda... vidim im na licu da su pošteni🙃
Ovo je SDA glasac...
Pocelo je! Sa rastom cijena, dolazi do rasta kriminala.
Ako ti je to opravdanje za nasilje i pljacku, onda ti nedostaje moralni kompas. Nije te mama dovoljno mazila?
U Dzalalabadu stanje redovno.U Titovoj drzavi bi ovakvi kriminalci davno ostali bez bubrega, ne bi se ni nasalili da pokusaju sta opljackati ili ukrasti.
pa ostanu i ovde pa onda policajac zaglavi na suspenziji il mozda zatvora :)