Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ološ i ljudski otpad. Opština ih naseli u jednu mirnu mahalu gdje ljudi nisu zaključavali kuće i nastrada vrijedan, častan čovjek iza kojeg ostadose dva siroceta.
Gledaj faca, gledaj strukture stanovnistva.. Gledaj faca u Sarajevu... Tacno bjezati od papaka koji haraju drzavom. Fuj, fuj, fuj vise.... I onda se pitamo ko glasa za oce stranke nacionalne... Evo kadra.
@Doberman82... Sve je to kriv "onaj' sto je obecavao da ce se jesti zlatnim kasicicama.. I sva gamad sto na mapi nije znala gdje je Sarajevo.. je" sljegla"ovde. Pretvorili su ovaj nekad prelijepi grad u "Brazilsku Favelu".. Tuzno ali istinito..!!!
muha sto si se ljuljo ljuljo si se
Bitno je da je on mangup sakrio se od kamera ovo treba zabranit arane nek te snimaju pa ti do sutra divljaj...
Lutkaxx slatkaxx
Ovo nigdje na svijetu nema..Sad im dajte po 20 godina i nek napadaju zatvorenike,a ne ljude koji rastavljaju i suprugu koja pomaze muzu na umoru ubadaju nozem u ledza! ZA OVAKVE MONSTRUME I METAK JE SKUP!
odma objesi govna i rijesio problem
Ma pod mac govna odmah
Čuj sudzenje. Vještaj.
@adnando zar nije lakše napisati đ nego dz?
Stara izreka koja uvijek vazi: "Gdje se jede, jedi; gdje se pije, pij; gdje se bije, bjezi".
@000FitForFun000 odlicna
anex 7 riješava sve probleme ...vratiti čobane na livade i samo u grad puštati uz posebno odobrenje.....fuj stoko pogana
@M16A1 e rođo neće oni Nazad
na žalost
Dzaba oni odose na bolje mjesto nece radit imat ce sve dorucak,rucak,veceru dzaba ne mora radit nista hodanje svaki dan spavanje uglavnom krov nad glavom jbg umjesto da ih odmah pogube i sve tako ko god pocini zlocin ovako idu samo na bolje.
jesu ovo cigani,a braco mila sto bih ja ovo uz plot
Smece jedno!Po 20 godina im dati,bez mogucnosti ranijeg izlaska!Crkli dàbogda!
@sakich mrakich Kakvih dvadeset maksimalnu trebaju dobiti 45g.
Najgora kazna za njiha bi bila da hin se dofate keyboard warriors.
Ne volim ni procitati naziv ahatovici upravo zbog tamosnjeg stanovnistva vecinski iz sandzackih vukojebina. Ovi sabici su garant negdje oko sjenice oni se vole bosti cakijama. Jos jednom ponavljam GLEDAJTE SVOJA POSLA A NE TUDJE BELAJE, A POGOTOVO NEMOJTE DA VI NECIJE PROBLEME RJEŠAVATE OD CEGA UGLAVNOM NEMA NIKAKVE KORISTI!!!