Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ne ide u glavu ovo “nema dozvolu” i “73,000 KM kazni”. Kako to radi? Dobar dan, vozili ste prebrzo, vozacku molim. Nemam vozacku. Hvala i dovidjenja?
Morali bi ti izvaditi 80% mozga da bi razumio.
Nabije kazne na kamerama
mene bi stid bilo i objavit ovakav clanak,kad je nagurao do 5000 neplacenih kazni odmah oduzimanje auta a ne 73 000.A ovo bez vozacke da je vozio to ne bih ni komentarisao,svaki dan je na desetne idiota na cestama.bez vozacke po gradu.
Pa sramota i veliki propust nadleznihhh
policija mora vrsit kontrole ne samo u podlugovima, semizovcu, olovu, brezi, nego i po sarajevu. u sarajevu te moze zaustavit samo iza ponoci jer samo tad nesto kontrolisu valjda. za zivota, policija me zaustavila 5 puta.u olovu, ilijasu, semizovcu i na bradini. izvlacit auta po gradu na brzinsku kontrolu 30sek,-pasa imas li vozacku, saobracajnu, imas li kazni a ne da gledaju jel isteko rok H7 kompletu sijalica i prvoj pomoci, jel mi prsluk taman velicina il mi je pogolem i slicno
Pravi prekršaje od 2002...
Preracunati to u dnevnice drustvenog rada i nek zaduzi metlu i lopatu i laganica. Policajca da ga nadgleda cijelo vrijeme pa da vidimo kako ce sljedeci to uraditi.
samo zatvor je melem za takve.on ce sutra u drugo auto sjesti i dalje kršiti pravila saobraćaja
pa objesite ga sad slobodno, imate pravo na to, jer ste čovjeka od 27 godina zadužili 70 hiljada KM i time ga već učinili mrtvim čovjekom.
da sam policija mene bi bilo sramota objaviti.
Vece nahlade i kriminalci od ovoga sa tolikom kaznom su oni koji su mu omogucili da nabere toliku cifru.
a auto vrijedi 3 milje
Pretući ga, strpat u zatvor, oduzet automobil, naplatit kaznu oduzimanjem imovine, npr stana, zemlje i sl. Ako nema on onda od oca, majke i slično.
Mene zanima kako neko napravi 73000 KM kazni? Ima li neko objasnjenje
Teško drug, moraš bit uporan. Naravno to možeš samo u BiH pa ako živiš negdje drugo zaboravi.
pošaljite gna 5 godina zatvora bez mogućnosti pomilovanja ili skraćivanja kazne, veoma vjerovatno da bi se odmah smanjio broj takvih pametnjakovića
Država po mjeri kriminalaca i nasilnika! Ovdje samo pošteni i dobri ljudi nahebu!
Jadan je naš zakon. Nakon 2.000 km kazne u saobracaju ljude slati na ljekarske preglede, pozabaviti se njima, radi opce sigurnosti. Kakve 73.000... kakva je ovo drzava
banana od države i hajde, nažalost.