Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neseri Rale ocinjeg ti vida.
zato smo se odcjepili od vas, jos malo pa postavljamo granicne prijelaze.
jesu se osilili ovi siptari.
@strasno ima nesto u tome sto pises ali ti ne zelis vidjeti nesrecu zbog koje ti ljudi izbacuju srdjbu iz njih. Da li ima u entitetu RS snaga koja ce reci Dodiku STANI. DOSTA je vise bilo, i nemoj nas uvlaciti u nesporazume i mrznju. Budi iskren i priznaj da nema. Ovim ljudima je nepravdi i previse i zbog toga pretjeraju pa koriste izraze vezane za kolektivnu krivicu. Suvise mrznje je Dodik unio u dnevni zivot BIH, a niko ga nije zaustavio. Dapace mnogi iz medjunarodne zajednice ga nazivaju talentiranim i pozitivnim faktorom u BIH. Zato je to sve kako jest.
ja papaka, dosli kupit kifli u ta doba noci ... a zna se da ne valja skroba pred spavanje ... nista, buraz, nego fino sutra zorom dva litra supera, al bezolovnog, da ne kazu da zagadjujete okolinu, pa malo kresnes, pa malo zavintas, nek se shiptarcina poslije misli dje kifle bolje idu, u Sarajevu ili u Ferizaj
zaista mi je nevjerovatno slusati sve ovo...moram reci da inace poznajem jednog od ovih likova i da je po meni tipican kreten i idiot i cak sam i vjerovao da je on poceo tu svu pricu i zbog onog sto je rekao da misli da su ih napali zato sto je srbin zato je zasluzio i mnogo vece batinjanje....ali s druge strane mi je nevjerovatno zasto sve onda ljude, sve srbe koji dolaze s tih prostora stavljate u isti kos...a pogotovo mi je strasno cuti svee ove komentare i to sve one koji dolaze iz neke tzv. multietnicne sredine koja je inace tako vjestacka prica i vjerujem da vi to sve znate ali prosto se drzite te neke kolektivne price mada iskreno ne vjerujem da i vi vjerujete u nju!!! dakle, uvijek se krijete iza te neke miroljubive multietnicne price a u vasim rijecima se vidi prava istina i sta je i kako je....uostalom nama je i dobro u ovoj nasoj kvazi drzavi kakvo smo i mi sami!!!
udri vlaha gdje god stizes udri i mjesto gdje sjedi
masala masa la cestitam samo tako prosle su 90-te nema vise pljacke poskapacete aferim braco siptari cestitam ruke vam se pozlatile samo udri i ovdje a pogotovu na kosovi samo rokaj puno srece aferim
Ma nek su ih vala polomili, ne znam ko da su , trebale su im slomiti sve kosti a ne samo nekoliko....gamad pjana dosla da se kurci! Ovo trebao svako uradit s ovakvim sundom, nije bitno jesu li bosanci, hrvati ili srbi...gamad je gamad!
UNITED mosa UNITED
A dsta cemo sad za sataru, pukla mora neko platiti. Cuj udario ga satarom po glavi ha ha ha , imas li kakav meksi predmet
@Oscar taj ti je dobar...ustvari kod cafira je tako...
ma nek su ih nalausili, nema veze koje nacionalnosti, dodje ti na tvoj prag da fursati, kud meni nisu, pickhe bi i po zidu bilo, jos bi im se i familije sjetio !
Sinoc su mostu more bit tamo gdje staju 13ka i ovi novi trolejbusi, Bajro, Malevic i onaj Cunetov mali rodjak ufatili petoricu iz Haretove raje. Razbili su ih ko gajbu i sjet\'li im se familije.
\"Besnik Gjuraj, sin sarajevske vlasnika pekare \"Gold\" Jusufa Gjuraja\" Bravo, svaka cast ... Ovo se zove kupovina novinarskih diploma ... pozz