{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nadzorna kamera snimila šta se desilo u pekari "Gold"

S
22.10.2009. u 09:16
0
44
Nadzorna kamera snimila šta se desilo u pekari "Gold"
0
Nadzorna kamera snimila šta se desilo u pekari "Gold"
Besnik Gjuraj, sin vlasnika sarajevske pekare "Gold" Jusufa Gjuraja, u kojoj se prije nekoliko dana dogodio incident kada su povrijeđeni Dražen Šijaković (28) i Pavle Govedarica- Lučić (26), poslali su redakciji Sarajevo-x.com snimke na kojima se vidi šta se dešavalo kobne noći.
"Ovo su samo neki od snimaka, a kompletan video snimak do oštećenja elektronske kase koju je razbio Šijaković, kada je došlo do pada strujnog sistema (sklopke) bit će objavljen na TV-u“, navodi se u e-mailu koji je poslan našoj redakciji.

Naime, Šijaković i Govedarica- Lučić su tvrdili da ih je u pekari napalo nekoliko osoba zbog navodnog ranijeg duga. Njih dvojica su zadobili više preloma i povreda.

"Niko ih nije istukao zbog novca, već zbog ponašanja", naveo je na kraju e-maila Besnik Gjuraj.

U izjavi koju su dali listu "Dnevni avaz" Jusuf i Besnik Gjuraj tvrde da su ti mladići često dolazili u pekaru pijani i da su često pravili probleme. Provocirali su osoblje i psovali, a nekoliko dana prije ovog napada, također su dolazili pijani, uzimali hranu i bacali jogurte po podu.

Kada su došli zadnji put, radnica ih je prepoznala kao osobe koje su je provocirale i kao dužnike. Iz straha od ponovnog incidenta pozvala je Jusufovog drugog sina Naima, koji je radio noćnu smjenu u pekari. On je pokušao sa Šijakovićem i Govedaricom razgovarati i zamolio ih da napuste objekat. Tada je došla i Jusufova supruga, a Šijaković je fizički nasrnuo na nju.

U jednom momentu Šijaković je rekao Govrdarici “idi donesi ono iz auta“. Naim se prepao da nisu naoružani, uzeo je drvo i zaprijetio im da odu iz objekta. Tada je Šijaković počeo lupati, penjati se na pult, a Govedarica se pojavio sa palicom u namjeri da razbije vitrinu. U tom naguravanju razbila se kasa, a tuča je nastavljena ispred objekta sve do dolaska policije, prenosi Dnevni avaz.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: