Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta covjek da uradi u ovakovom slucaju, ode ti auto medju zapaljenima, nije ti kasko, niti ti ova budala moze platiti niti ce ti drzava sta uciniti, dizi kredit kupuj drugo, ni kriv ni duzan, odnosno bit ce duzan banci za novo auto
ako vec nije duzan kroz kredit za ovo sto je zapaljeno
....Rudare su izmanipulissali...raja je izmanipulisana da ide poskupljenje struje ZBOG/RADI rudara !?!! 😎🤬🤬🤬...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sto trojku zapali zar nije dovoljna kazna sto je uopste vozi
Sta ti vozis, tatino auto?
Ne vozim tatino nego svoje,a trojku kazem ne zbog financijskih razloga vec nadaleko nema goreg pokazanog auta,to je truhlo gdje god ga pogledas raspada se,nac dobru trojku je nemogue,nesto najgore od VW.
Politi govna benzinom i upalitupaljač.Nikad više nećedirat ruske stvari.Sve lago kriminalci klošari talijani.Puše se a kad ga uhvatio pišti ko miš manji od Markovog zrna.
Pocelo je pocelo
Minimum 20 godina robije za primjer drugima. To je i teroristicki cin, pored materijalne stete
Ovo postalo narodni obicaj, redovno po Dobrinji gore auta
Uvesti smrtnu kaznu, pa cak i javnu egzekuciju pred tv kamerama, kao opomenu buducim generacijama takvih i slicnih bolesnih idiota! Silovateljima, pedofilima, ubicama, kamatarima i ostalim kretenima! Samo strogi zakoni rjesavaju ovakvo stanje u drustvu, drugo nista! Kakva resocijalizacija i gluposti. Trosenje nasih para na njihov boravak u zatvoru! 😡
Njemu bi dobra stara Milicija 6 rebara polomila i nikad mu na um ne bi palo ni cigaretu da zapali.
onda kazu da je odjsjecanje ruke za kradju okrutno...
Sreca je da je na vrijeme ugaseno izgorio je samo jedan tri koja su bila do njega imaju ostecenja od vrucine tj nisu se zapalila ali mi ne ide u glavu tek teko zapalis auto na prkingu..
Auto zapalila Ana Bavrka
samo nek' se ne puca...
Djevojka zapalila momku auto, ljubavni problemi...
Dati mu 10 gidina da cuva parking samo za jedan obrok dnevno,,ako pogrjesi ,zatvorit i ukinut i taj jedan.ende
Full Kasko i miran ako imaš sta jače na cesti . A ako nemaš onda autorima, auto električar pa na popravak
Javnooo objavitiii osobuu kojeee. Dakle bez incijala nego imenom i prezimenommm.
i šta onda. Lopovi kriminalci su u nas zakonom zaštićeni. Pipni ga, negine ti robija.
I ovako ti tvoje auto nedao bog izgori. Treba goniti ovu osobu uzet advokata dobrog ovih 5 nevinih sto im je izgorilo tuziti nabiti maksimalan broj godina jer nema druge. Ako je puste tuziti opcinu i drzavu za nadoknadu steteee.