Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krampa i cigara, ne ide zajedno ako naletis na plinsku cijev
Podsjecaju me na Muju i Hasu kad su nasli 50 eura sa dvije nule😂
da barem ovih pet koji nadgledaju dvojcu koji rade nisu diplome pokupovali...
Vidim dosta vas komentariše u vezi onog 1 radi 10 okolo stoje i to ste 100% u pravu ali samo za Kantonalne ,Drzavne i Opštinske firme.Ja sam kod privatnika cijeli radni staž i toga kod njih nema drugovi moji i to svi znate.Al mi je drug koji je radio na građevini zaposlio se u Vodovod kaže čovjek da se ponovo rodio.Kaže plata 1100KM + topli 150KM+KARTA (kupon) = 1300KM subota,nedelja odmara, kaže kakva NJEMACKA I SRANJA, Bosna MAJKA al za Uhljebe Toliiko.
Kako
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 10KM početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. 2 različite aplikacije , 50KM mjesečno bez rada. sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
Dundžerske korupcionaške SDA firme (ostale su uglavnom uništene) dobijaju poslove na namještenim tenderima pa otud i ovaj oblik retardiranosti.
Greske se desavaju svuda u svijetu, od New Yorka preko Pariza pa do Tokija. Imate Japan kao pojam uspjesnosti, ali i Fukusimu u tom istom Japanu. Ne postoji savrsenstvo u onome sto covjek napravi - pokusajte u vlastitom radu pronaci bilo sta savrseno i da ne nosi rizik greske.
hahaha explodirali strujni kablovi kakve bajke.btw strujni kablovi su na minimum 120cm dubine,dok je voda na 60-80cm
Tako ti je kad kopaju NIP-ovci iz Breze koje je doveo Enver - aga. Hadži Dine Konakovića pajdaš. Svi zajedno imaju 4 razreda mekteba i proučenu mukabelu bez pauze za iftar.
Skoro uvijek je kolona do Pofalica
Zna biti i kolona od Alipasinog do Malte. Otkako su semafore zajeb.. to je svaki dan jer semafor Remize i Otoke van takta radi u odnosu na drugima. Naša glavna je smješna vise sama od sebe, od semafora do tramvajskih koje ih između krase a preko šina koje prelaziš kad skreces.
voza se i ko treba i ko ne treba.... sad sjedite u koloni i gledajte kako sunce sija...
Ma sve je za deset.Kod nas se pravo napravi zgrada pa se onda rovi i kopa da se postave priključci.Dobro bilo šta funkcioniše.
Ja se prepao da nije ko ne daj Bože od političara stradao, blizu je tu vlast, srećom nije.
Zaista odvratno
Ovo udubljenje sto su kopali stoji vec 2 godine. Pisao sam svima i tek sad se sjetili da kopaju u sred dana.
Stucnjaci nema dalje
dakle nisu "pukle" plinske cijevi nego elektroinstalacije... a da su roknule plinske cijevi bilo bi tu mjesta za dobar parking