Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali se lobanje sa ovih crvenih upozorenja strogo uvijek smiju. Očigledno preferiraju crni humor...
krenuo u LOV na nedužne životinje i POGINUO od mine koju mu instalirala ljudska "braća"...
Lov je iskonska ljudska aktivnost od praskozorja naše vrste. Naravno, danas je kao i sve ostalo otišlo u pogrešnom smjeru. A na tu minu je mogao stati bilo ko, nema veze jel lovac, travar, gljivar, planinar... Mina ne pita.
Nek idu goloruki na medvjeda ako je face!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I šta sad? Ko će odgovarati što minsko polje nije označeno, a Solak? Il ipak, da se od para Federalne malo provozamo do Makedonije, Španije, Portugala, ili pak Švicarske i Francuske.
Ujo vuk magarca,a tolike pare smo dali i mi i EU i Amerika za deminiranje terena,isto kao da je svaki centimetar zasijan minama.Lopovi rade po dva puta ista minska polja a tamo gdje ima mina nece da rade,kazu nije prioritet,dok ovako neko nenastrada.
@hablecina, tu je problem i u narodu, postave se znakovi, dodju idioti neki i skinu one znakove da prodaju u zeljezo i sl. A i dosta ljudi svjesno udje u minsko polje, misli nece stati.