Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt sta je ovo ujedinile se psihopate
Film Joker o tome govori. Kad ustanu svi introverti koji su povučeni u sebe zbog zlostavljanja u porodici, mobingu u školi i maltretiranju u društvu, otići će svijet u 3 pm. Samo se čeka neki "heroj" koji će kao Joker da pokrene lavinu.
Dobro je da se otkrivaju pa da se hapse. Treba danas biti oprezan. I danas je u Nisu bio neki ludi slučaj, plan, šta li. A evo i kod nas ovaj ludjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Prvo kao Serif zaduzen si za sigurnost,ti se alkoholiziras i krsis zakon!Sto si bio Serif,bio si!
Ovakve dobar preventivni degenek dovede u red..
srafile vakat je
Napustila te žena i djeca ? Pa kako neće , kad prijetiš svima okolo , šta li radiš njima?
Idiotski klix otvorio ovdje komentare a o budalama u susjedstvu (danasnji clanak o budali iz Rume) zakljucan. Opleti po bosnji. Pljuc
Ragad dagada dagada da rrrr RRR!
Poslao bih svakog punoljetnog muskarca koji najavi nesto takvo i slicno na "treznjenje" na rusko-ukrajinski front!
Imamo dovoljno ludaka,alkohola i naoružanja da svaki dan bude belaj.Pravo vrijeme da se legalizuje vutra da se narod malo opusti.
tako je🌱🌱
jedva se izvuce ziv iz kafane
Snimali neke zombije i k...ce a ustvari amo okruzeni poremecenim budalama. Drzava treba imati nultu toleranciju prema posjedovanju ilegalnog oruzja i vfatiti robiju kao kaznenu mjeru. 20 godina krampe i lopate iz temelja mijenja i psihicki i fizicki profil poremecenika.
Napogled bi ovo mogo biti neki zestoki vehabija.
Naravno pušten je na slobodu
Sta je ovo sve bombasi
Malo sunce banovicko,malo bambuca vruca,malo drustvo te nagovori i eto te u stanici na konaku... Sad ce redom hapsit sve ovakve pred prodavnicama i birtijama..svaka susa ima Fb profil i moze da prijeti
Nema tu pritvor na trosak drzave. Rijesit se budala
Ovog su huda majko za bambucu nagovorili da ovo izjavi.