Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno da su povratnici, kad ih zadrzite u pritvoru samo jednu noc... Nema efekta...
Nije bitno jel smiju ili ne, ali je tako! Zaslosno je ovo...
naravno nista bez Titine milicije i nekadasnje Zenice
kako rece Jozo drot "batina je iz raja izisla"
Jebi ga, nije kriv Pećanac. Razlog je evropska konvencija o insanskim pravim. 'bem je i ko je izmisli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dakle, sankcije nisu urodile plodom. Pooštrimo ih.
Desetogodišnja E. LJ. koju je 2. jula u sarajevskom naselju Hrasno kod pekare "AS" oko 13 sati udario i teško povrijedio Ford Focus srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Dževad Totić (43) iz Sjenice, podlegla je jučer oko 14.15 sati u Kliničkom centru, potvrdila nam je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a. Djevojčica je bila smještena na Klinici za anesteziju i reanimaciju, gdje su se ljekari danima borili da saniraju teške povrede glave i pluća. Vozač, državljanin SAD-a, bio je neposredno nakon nesreće zadržan 24 sata u policiji. On se tereti za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa I gdje su oni sto su branili vozaca?
kako vas nije stid to izjaviti?
Da li vam je možda palo na pamet da zatražite pravljenje ZATVORA?
Napokon zvaničan dokaz da se u BiH kriminal isplati.
Znaci da ipak u BiH negdje ima odrzivog povratka. Cestitam.
pa ministre da policija ne surađuje sa krimosima...bilo bi napretka , zatim da policija ne hapsi po ključu daj samo imamo na broju za ovaj mjesec pa ih pusti za idući ,onda bi bilo efekta...a imaš brate i načelnike koji pokrivaju sve grane kriminala...pa ili si glup ili se praviš budala
Ovaj Pecanac mi se nekada jako svidjao kada je kritikovao Lagumziju. Ali kada je usao u vlast postao je gori od Crvenog Kmera
Jos niste izvukli pouku iz tog ? =)
Problem je što u državi nemamo dovoljno zatvora. Mada i ono što imamo ne liči na zatvor. U Zenicu bolje i ne slati kriminalce, oni su tamo kao na višesedmičnom seminaru i razmjeni iskustava sa "kolegama". Izađu gori nego što su ušli. Potrebno je uvesti model da se manje kazne mogu zamjeniti za društveno koristan rad, čišćenje snijega, pošumljavanje, održavanje puteva itd. Šta ko zna raditi. Provjeriti koje sudije dosuđuju kazne ispod zakonskog minimuma, precizirati zakone i mogućnost pomilovanja prebaciti na parlament. I naravno pod hitno napraviti još nekoliko zatvora, a postojeće dovesti u red.
nooo shiiit
i oni ostvare svoja prava pa se vrate a ostali povratnici nista
Sto bi se reklo od ranije poznati organima gonjenja
Pecanac bi mogao i bolje da radi svoj posao,al eto ako uzmemo ove iz SDA on je i za pohvaliti..