Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sinošnje pobjede RASTURAMO u svemu :-)
kako su smiješni ovi naši "specijalci" klasično prestrašivanje i dezorijentisanje , a da je osumnjičeni ispalio jedan metak nabrali bi ko kako stigne.
to ti mislis da bi nabrali cc
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ah što se izgalamiše braco mila...
Ma po pravilu moraju ... moraju dat do znanja o kome se radi jbg :D nek su i treba samo hapsit
U ovakvim situacijama je faktor iznenađenja glavni,...... ....nisu mogli ući sa ,....dobar dan, haj'mo malo lične...... : ))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja mislim da je Dzidzija srcani opalio :D
Bravo momci,tako se to radi,podignite rejting sebi i drzavi koja vas placa!! BRAVO!!!!!
To ! Samo puni buharu. Puna buhara -Manje priblema na ulici
STO GA NARUZISE STARE MI XD
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
dafuq?
isto counter strike :O
S.W.A.T :D
Hajmo raja,fajronat !
Jesu li ono prvo ubacili onu granatu za omamljivanje u kafanu? :s
pa sto ne uhapsite tako i ne nadjete ubicu Vedrana Puljica!
zar nije logicnije sacekati da covjek izadje iz kafane iz koje mora izaci kad tad i napraviti sacekusu gdje nema civila?
uđeš sa djetetom u kafić da popijete čaj i da se ugrijete, uleti policija i uhapsi konobara. skontaš da ti je čaj pravio ubica. jarane - samo hapsite!!
kakvi su to tripovi
Hvala Allahu dragom pa ne moramo vise slusati ono kao za vrijeme agresije na BiH kao u Banja Luci : Lezi bre dole mamu ti jbem baliyjsku. ili ono : Slusaj bre sta ti govorim covece jel razumes, lezi dole majku ti bre baliyjsku jbem : Dobro i ovi su malo galamili, ali to je normalno samo da nema ono " bre mamu ti baliyjsku" i to
Seronja sta ti bola ima sslusat, nisi bosne vidio od kad si zdimio 92. Mrs!
------------indijanac ------------- jbem ti mamu chetnicku sa ponosom isticem da sam zadnji Bosnjak iz BiH izasao malo da vidim kako svijet izgleda bez chetnika i to da vidim kako Hrvatska izgleda lijepo kojoj se divim sto su cisti i od cirilice i od govana iz septicke jame kao ti . Mars smece i zatvori poklopac da ne bazdis iz tog rezervata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba imati muda za ovo jarane....njih 10 naoruzani do zuba sa pancira na jednog golorukog covjeka
njega je savladao jedan lik koji je vec bio unutra (u civilu, celav, crna kozna jakna), ostali su bili podrska. Trebao ga je neko mozda zvati da izadje 1 na 1. Smijesan si, bravo momci, cisto ko suza (uhapseni nije pucac u koljena nego ubica klasicni)
TELE nije jedna akcija...stalno ljudi to rade..odakle znaju da neko nema utoku ili bombu sa sobom....vazda glava u torbi....ili da jos sa njim neko nije u kaficu...ogranicen si ko BALKON zato shhhhhhhhhhh
Amaterski izvedeno do bola...ali sve u cilju izrade propagandnog video klipa koji onda treba sluziti za zastrasivanje stoke sitnog zuba da ne bi podigla bunu protiv vlastodrzaca. Kao prvo, planer ove akcije ima srece da se ovdje radilo ocigledno o nekom kriminalcu u pokusaju. Onakav upad u objekat dok se "lice" nalazi u najudaljenijem cosku je recept za katastrofu i jednog ili dva ubijena drota, par mrtvih nevinih posmatraca koji su se slucajno nasli tu i na kraju ubijeno "privatno, civilno, sumnjivo lice". SIPADzije, koji ste vi jebeni amateri. Ovakve akcije hapsenja jednog sumnjivca se izvode kada je "lice" najranjivije, to jeste kada ulazi ili izlazi iz vozila ili kada npr napusta ovaj objekat. Ovaj put ste imali srece. Privatno, boli me quratz za vas i ako vas zagine koliko god. Zao mi je sto ce zbog vase nesposobnosti i amaterizma stradati nevini gradjani, a to je samo pitanje vremena.
Za propagandu si u pravu, ok, ali za ostalo debelo grijesis. Ovo su rijetki profesionalci u policiji. Bravo momci!!!
Cuj, mogu se sloziti da su rijetko dobri profesionalci ako se kao ljestvica standarda koriste ostale policijske agencije u BiH, u kojima rade drotovi koji bi u normalnim drzavama mogli samo cuvati stada kurbana...i to ne prevelika. AKO, kazem AKO ikada vlast odluci da upotrijebi ovu jedinicu protiv okorjelih kriminalaca, koji sada rade za tu istu vlast, onda ce na vidjelo izici njihov amaterizam. Razina obuke moze biti vrhunska, ali kada akciju osmisli i isplanira idiot (kao npr ovu akciju) onda to ponistava sve godine treninga. Uostalom, vrijeme ce pokazati...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast.. tako se to radi.. samo nastavite i dalje.. dok svu gamad ne pohapsite...