Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek fino kaže da je stao i izišao. al po naslovu bi se dalo zaključiti da je pri vožnji od 120km/h, ova neustrašiva junačina, uhvativši se za rasvjetni stup, u zadnji mah se isčupala iz plamtećeg auta, tik pred eksploziju.
kmetovi uvjek lažu u naslovima samo da bi nas natjerali da kliknemo na "hot" vijest a na kraju ispadne obićna vijest
Klix-ovi balavci....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije znao prebaciti u drugu brzinu, garant.
Isto tako se desilo prije par god Amerikanac iznajmio golfa u Mostaru i dosao do sarajeva a nije presaltao brzinu.
Mislio i kod nas sva auta automatik ko kod njih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da nije polo iz poplave ???
nije ni volkswagen što je nekad bio.
Nemoguce da se svemoguci Svabo zapalio i jos ovako mlado auto. A bruke za VW.
Sjeo u Pola a misli da vozi Dodgera. Nije ti ovo tebra Amerika
Momak je moj drugar, zadnjih nekoliko dana smo putovali zajedno kroz BiH upravo u ovom autu. Savrsen je vozac, od malena je vozio auto s manualnim mijenjacem. Pada mi na pamet da je valjda bio fakat razlog na motoru ili negdje jer smo nekoliko puta na kratak trenutak mirisali čudan smrad, nešto između vrućeg ulja, prašine od drva i nekog dima, i čudovali smo se šta to ljudi lože u peć vani... ali smrad je bio identičan bilo u Tuzli, Derventi ili u Banja Luci. Dakle molim vas da malo smanjite temperament, nije glup niti ograničen, zato mnogi ovdje jesu.
Glupi ste vi obadvojica kad njusite gradove umijesto da pogledate auto :)))
Nista novo, kofo pokusavaju da bombarduju divljim naslovima, a tekstovi glupi do bola. Samo jos ocekujem da na klixu jednom izroni naslov 'U BiH rodjena beba koja je od ranije poznata policiji.'
prije bih rekao da ga je iz nemara nehotice zapalio
Znači, samo se zapalilo. Prije par dana je bio članak da neko pali automobile u Mostaru. Možda ne pali niko, nego se samozapaljuju. :))))
Izgleda da je uzrok požara nastao u kabini, motor nije gorio... Nemožeš ti od naših novinara ništa saznati, ... ni da li je ko gasio, da li mu je ko pružio pomoć... važno je smisliti što spektakularniji naslov...
das auto... hahahah
Ovi Ameri se ne snalaze baš u Mostaru. Te oni neuspješni skokovi sa Starog, te zapaljena auta...
Da ga nije u prvoj poČero 80kmh...??! Možda nije skontao da nije automatik.... Ne bi bio prvi amerikanac koji je u evropi tako zapalio auto..
Gdje li su se skolovali ovi nazovi novinari.....Naslov jedno,clanak drugo,zakljucak nigdje veze sa zivotom....Ovi na klix-u na tezim drogama
Administrativne procedura traju kod nas izmedzu 6 i 12 mjeseci, nek se on slobodno raspita za stan u blizini.
Haha jest i na biro da se odmah prijavi jer se kod nas nemože od putopisa živjeti..
VW je to.