Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti dragi Bog sa snage
Ovaj covjek je GROMADA LJUDSKA! Stvarno zasluzuje svako postovanje. Davor D. bi trebao uciti od ovog covjeka kako se bori protiv drzave.
@MileDodikGlavniBaja Ja sam Srbin. Nema to veze s tim. Meni je njegiva borba nekako legitimna, dostojanstvena, istrajna...Podrzavam i jednog i drugog, samo eto, meni je ovaj covjek nekako vratio vjeru u ljude i ljudsku dostojanstvenu borbu.
@Lion7 srbin si ako si iz srbije, bosanski srbin si ako zivis u bih
Dobri čovječe nikad nikom ne bilo proći putem kojim ti prolazis a nek' nađeš svoj mir i pravdu koliko je ima na ovo zemlje sa nama kakvi smo :-(
Kad si guzonja ili se druzis sa takvima, onda si zasticen kao bijeli medved...oni mogu uraditi svasta ili njihova djeca, a da ne odgovaraju, ali vi obicni gradjani ako ne platite struju samo koji mjesec, icete u zatvor, da ne pricam za druge stvari..dok velike firme mogu imati dugove po par stotina hiljada maraka, nije problem...e tako vam i treba..glasali ste, ima li ste pravo izbora...dali ste svoje glasove..
Klix - govnari, što radite recenziju. Iz protesta neću Vas otvoriti do kraja godine.
Evo plakaće svi.
Sad će to nova vlast sve zarotkriti. Pa obećali su pravdu i borbu protiv kriminala i korupcije.... E jest da i oni nisu umiješani.... Žao mi je momaka kao najrođenijih ali bože... pogrešna država za pravdu...
Kakva država takva pravda. Niko ne odgovara niti za bilo šta. Od Predsjednika do portira. Da ima države 20-30 bi ih bilo u zatvoru iz ova dva predmeta i dva ubojstva. Boli njih k.... za svim. Oni organiziraju sve to da preplaše narod i drže ga u strahu. Njima je isto i ubostvo momaka i kamenovanje Predsjednika u Srebrenici...
Ti tužioci što su plakali su namještali situaciju, krili dokaze, nagađali se kriminalcima, njihove suze ne znače ništa, prodaće te za zvakaće orbit, čim budu imali priliku.
ljudi loš osjecaj je BESPOMOCNOST bojim se da vremenom ovaj čovjek ne uzme pravdu u svoje ruke
Jel posao od tuzilaca da rijese slucaj ili da placu ?!
Memicu ponavljas se ko sesti razred