Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Rolex :/ Od 15 milja
Isto onaj djeciji koji dodje u paketu sa olovkom i kalkulatorom :D
Tolike pare dati za jedan Sat je glupost, mislim na prosjecnog, pa cak i nekog nadprosjecnog Bosanca ..... Fossil kakav 200 - 300 Maraka i Elham ... Ha ya, cuj 15 000 KM dat za ovakav sat, a evo glave kada bi ijedan bosanac skonto da on vrijedi toliko, kada bi ga nosio na ruci
jarane isto je sati na Rolexu ovom i na mom 'Rollexsu"
Rolox je ipak pouzdaniji "original" :D
Kupio stari od jarana trenerku "Adadas"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi policajski, vidi mu boje...
Imam isti, cenera ga platio
Pogrijesio ciko, da nije trazio da ga oslobode poreza, i da je sat stavio normalno na ruku niko ziv na carini ne bi ga pitao. Al' eto sam pao sam se ubio.
Opa Rolex Oyster perp. i to : Liberaci kitsch style! Plava boja i narukvica - silikon , guma - sta je ovo ? Ni za 15 000 000 ne mozes kupiti stil, a kamoli za 15 000 hiljada. Sta je falilo da ga pronosas na ruci, a te dokumente DHL-om posaljes kuci ?
Kada ce aukcija za ove stvari sto su oduzete na carini. Evo ja dajem ponudu od dvije kerme za ovaj sat
Ovakav imaš kod cigana širom Evrope. 10 eura je početna cijena, cjenkanjem dođe na 2 eura. :))
Ako mozes kupiti jedan sat za 15000 mozes i dva
Naplatiće mu sve dažbine, plus kazna za prekršaj i seljačina će se pokazivati sa Rolexom! Pitanje je samo jeli svidio nekome na carini, onda je sat nestao u bunaru!
Pitanje je odakle mu 15 k kesha.
Nije ga mogao na ruci unijeti nikako, ako je uradio povrat poreza na izlazu iz Srbije naravno da su javili carinskoj kontroli u BiH jer spada u kategoriju luksuzne robe za carinjenje, a kad vas carinik pita imate li sta za prijavit NIKAD ne treba odgovoriti da nemate nista jer ce vas preroviti do donjeg vesa, pogotovo u ovakvim slucajevima imaju dojavu i duzan si prijaviti, svako ko je dovoljno bogat da kupuje ovakve stvari dobro poznaje medjunarodne zakone :) samo seljaci padaju na ovakvim stvarima :)
Normalno i nek se pozdravi sa satom nece ga vise videti
ko se ne razumije u satove i nema neke generalne kulture on kupi rolex jer misli ta je to vrh satova ustvari rolex nijeni medzu prvih 20 marki po kvalitetu samo je u marketingu jak
Citizen broj 1
Hublot brate i ademar
Stvarno ne kontam šta ima u tom satu toliko vrijedno da košta 15.000 KM. Kao da će taj sat pokazivati bolje vrijeme nego što pokazuju naši satovi koji su kupljeni na pijaci ili neko te neko neki u nekoj radnji. Koji ti moraš biti pacijent da to kupiš i nosiš pogotovo u ovom Sarajevu eto i da mu ga nisu našli na granici koliko sutra bi ga odradili ovi naši narkomani i prodali za u vrh glave 100 KM i gdje si bio niđe šta si radio ništa i još bi na klix-u bilo uglednom Sarajevskom nekom tamo uz prijetnju nožem ukrali skupocjeni sat.
Samo zato sto je izabro ovaj model treba mu naplatit 200% poreza
Terorizam sat bomba
Ukusi su čudna stvar, ovaj Rolex (GMT Master II) je medju njihovim najprodavanijim modelima. Cijenu drže bolje nego bilo koji drugi brend, udarne modele možeš često nositi recimo pet godina i prodati ga polovnog za iste pare za koje si ga kupio (dižu im cijene u radnjama za 3 do 5 posto godišnje). Kupiti ili ne je komplikovano pitanje, jer ako imaš para puno više nego što ti treba onda strovala od 20 milja na sat koji ćeš svakako jedan dan složiti nazad za iste pare i nije tako neracionalna. Kad pomisliš da Klix ne može potonuti niže pri izboru i obradi tema, članak kao ovaj izleti i vazda iznenadi...