Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vam zabrana priliska ništa ne znači nažalost još u zemlji koja je razvijenija od nas.Kad neko odluči da ide u krvavi piŕ nikakve zabrane tu ne pomažu samo odmah prebačaj u Sigurnu kuću.Isto je sa slučajem iz Gradačca da je imao zabranu prilaska monstrum bi isto uradio.
Koje je marke taj njegov sportski automobil,s obzirom da ste to naveli kao neku bitnu činjenicu...da je poslije ubistva pobjegao sa sportskim automobilom...Novinarstvo je zaista spalo na niske grane.
Druze, ovo je portal, sto vise detalja je bolje za nas citaoce, sta vam sve smeta
Nikad ove bolesnike razumjeti neću. Svojoj djeci majku oduzeti? Neshvatljivo.
Austrijanci znaju sta je Kulturno Obogaćivanje
Ako mozemo da saznamo koje godine je proizveden sportski automobil, to bi super bilo
Zao mi je zene i ovih slucajeva ima i kod nas ali ima slucajeva od mojih prijatelja koji su vani i djeca im se udala za strance druge vjeroispovjesti i ovi slucajevi su ucestali i zavrse razvodom i onda kukaju,a da su odgajali djecu kako treba,da im nisu dozvoljavali da im zensko dijete dolazi kuci u 5 ujutru,da su ih poducili vjerskim obicajima,pa im rekli djete drago nadzi neko naseg postenog momka,bolje ce ti biti i kroz zivot i za tebe i za djecu,ali jok, svi gledaju pare,jebale vas pare.
Svima uništio živote, tipični Balkanski seljak. Umjesto borbe koja je hipoteza nastanka života, on izabere tragediju i vječnu tamu, a samo zbog svog ponosa. Nisam ponosan što sam sa Balkana zaista.
Sirovi balkanski primitivizam i machizam
Nema to veze s Balkanom. Svaka zemlja na zapadu ima ovakve sirovine. Pogledaj samo kult koji se gradi oko Andrew Tate-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
0ve zabrane prilaska su kontra produktivne i u velikom broju slucaja dovode do ubistva .
Cim je imao cetvoro djece ,vidis da nije normalan..
Čak i da ga je varala i bila najveća drolja, ne mozes tek tako ubiti nekoga i unistiti djeci zivot, njenim roditeljima i mnogim drugim ljudima, takodje i samom sebi, citav zivot ces bit oznacen kao psihopata i ubojica! Kako pojedini muskarci mogu biti tolike idiotčine, nikad mi nece bit jasno! Kako mozes dozvoliti da te vlastite emocije nadjačaju, nema vecih slabića od takvih muskaraca! Dno dna!
Razočaraću te, borili su se za starateljstvo nad djecom. Imao je zabranu prilaska. Dakle, niti ga je varala niti bilo šta. On neće biti označen kao psihopata i ubica, on to jeste!!! (Mislim da su mu sada sanse da dobije starateljstvo naglo pale - sarkazam)
OD KAD JE TROJKA DOŠLA BAŠ NAS JE KRENULO - AJDE ERCEGOVCI DA VIDIM KOLKO VAS RADI ZA SVINJSKI SENDIČ DANAS SLOBODNO DISLIKE
Radi li ti majka jos? Je l‘ jos cijena 20 KM?
Bit će neophodno uvesti smrtnu kaznu u čitavoj Evropi
RijadBRiko, ne bi puno pomoglo kao sto nije ni u SAD. Bolesnike treba napraviti invalidima i pustis ga da se pati, kada ga roknes samo si mu pomogao.
to su naši zlatni dukati po EU
Ovo je ono što sam pričao u slučaju Nermina Sulejmovića. Kada je neko psihopata ne postoji sistem koji žrtvu može da zaštitu. Ovo se desilo u Austriji koja važi za uređenu državu, ubica je imao zabranu prilaska žrtvi ali džaba sve kad budala naumi da ubije.
SVE OTKAD JE TROJKA NA VLASTI
Ovakve na Lomacu ne u zatvor .
Sve ispod električne stolice je blaga kazna za ove stvari
Obe te zabrane su uradile veliku stvar