Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih ubijati na licu mjesta i policiji davati nagrade....radis boris se godinama da kupis i pasce sa Pala dodje i ukrade ti! Ali naravno , koliko policajaca je radilo sa automafijasima...prije vozni park pred stanicom 20k i vise auta, vikemdice a plata bila 1200KM, kako jarane? Eto valjda sad i FUP I SIPA I OSA prati bolje rad i policije
Ma krađe automobila su u današnjem krimi svijetu nivo klošarenja i narkomanije. Sad je IN udarati se po nosu, pa se automafija transformirala u dobavljače banana i ostalog južnog voća iz latinske Amerike. To je biznis preko kojeg kupiš puno nekretnina i dalje ulažeš u legalne biznise, a ovo s krađom, rastavom auta i preprodajom je prekomplicirano i skupo.
SrbinIslamskeVjere12 jeftinom robom protiv automafije! nije uvijek policijska drzava rjesenje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce im auta kada su im pouzdanija bickla.
Realno da svaki inspektor preceslja autootpad ..kome da ga prodas? Isto sahtove i bakar ..da inspeltori stoje mjesec na otpadu pa ti donesi...poenta ..ako nema ko to da plati nema potraznje..pa nece niko ni krasti ker sta ce onda s tim?
evo juce saznam da je komsiji.momku od 21 god pred firmom ukradwn golf 6. kupio ga nekako bio sa ocem. Na video snimku se vidi tip kako nosi neki uredjaj i otvara. momak neutjesan.
ne bi bilo lose ugraditi gps odasiljac. jes da ga neki lopovi neutralisu ali mogo bi valjati.
koliko je prljavih policajaca i inspektora na svim nivoima pohapšeno od tada...koji su pomagali i bili u talu sa lopovima,svjedočili smo.To je u velikoj mjeri kumovalo smanjenju.Cekaj dok izađu nakon 3-4 godine.
Nisu se povukli nego su svi na tik toku
Nazalost da nije bilo ubistava, jos bi se isto kralo...
Katice ne prdi,pitaj kolegu u lukavici koliko se auta ukrade,evo reci cu ti 0,zato sto su se dog da po Sarajevu kradu imaju zastitu od policije rs, zato dok se i kod nas ne svede na 0, nista si,pocnite ubijati na prvu pa ce to biti tako
Niko nije povukao rucnu niti ista zabranio Zarade od toga su smijesne, veliki rizik, pa na kraju i treba ti neko znanje i sposobnost da ukrades kola... koja opet kad i ukrades, valja prebaciti u bilo sta "legalno". Ocigledno se sve prebacilo na isplativije biznise.
Nisu oni povukli ručnu zbog ubistva policajaca, već se ta grupa što je krala auza po SA toliko obogatila da su prešli u “legalan biznis”, tj. pranjem para kroz pravljenje i kupovinu nekretnina po Sarajevu, I. Sarajevu, Beogradu, Budvi, Jahorini, Bjelašnici, Zlatiboru i sl. Novi naraštaji kriminalaca opet više rade sa teškom drogom jer su kupili tužilaštvo, političare i policiju i sa njima djele talove.
Jednostavno, BiH je postala država kartela, kriminala i korupcije.. Pošten i obrazovan narod je osuđen na siromaštvo
Nećemo da se hapse! Hocemo kad se sretnu s policijom da ih policija sve pobije!!!! Ako treba RPG-om nek ih gadja policija!
A nećete napisati da su njemački agenti donijeli prevagu u ovome???
I Merila baš neće da obuče suknju!
Odlicnu ste vijest za njih objavili.. Znamo mi za to, skontali smo davno. Ali nakon ove vijesti i sl.. raja ce se malo opustiti i eto ih opet iz šume da kradu kad se najmanje nadate.
Jest eto sad mi trebamo sutit i nista vise objavit, da ne bi slucajno nekom kakvu ideju dali! Daj molim te ne S!
Dobro si ti to skontao… svi kradjivci auta se povaljali kao Snjeguljice , spavaju i samo cekaju clanak na klixu da ih probudi
pravi razlog... nije ni vw sto je nekad bio
A znate zasto ? Zato sto policija ne radi vise sa njima ! Bingo !!!!
Ali zato je tu klix da ih napomene da pocnu opet da se ima o cemu pisati
Odavno je to trebalo da se zaustavi. Nadam se da ce se ovo svesti na par slučajeva godišnje. Btw neka dodju samo, metak im ne gine. Welcome.to SA