Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu se nakotila jedna paša-bruda-starleta-elita populacija, dojučerašnja sirotinja koja se na sumnjiv način dokopala novca. Sebe smatraju superiornijim i nedodirljivim. Morališu i muškarci i žene a pare od gudre, otimanja, prevara i prostitucije. Najgore je što su svi uvezani sa pravosuđem i nemaju sankcija za krivična djela koja prave i iživljavaju se nad poštenim narodom.
Zalosno brate moj sta ces, covjeku koji normalno radi danas nemoguce je da kupi auto od 20000 KM i stan, onda ima i onih kojim je mrsko raditi pa se skrase u narkomaniji, dilanju i mafijanju, a djevojke, cast izuzecima al one koje ne rade normalan posao il su influencerice il se prodaju po only fansu . Spalo drustvo na 80% kurvestura i propalih mafijasa
Svejedno treba ghovno srbijansko otrovati živom u zatvoru i niko nikad neće znati zašto je krepalo za godinu dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Logicno da nece priznati da je to uraditi,prljavi Sandzo,ker iz neke vukojebine
Sve protjerati Vučiću nek se vrate i čuvaju stoku po Pešteru. Samo su za divljine nisu za civilizacije. Hvala ti Alija što si doveo Srbe u BiH.
A Valter vam je odbranio Sarajevo stoko
Sve bjesne i neprirodne treba prorjerat iz grada,eno Spajovic izaso ko da je Pasce ubio a ne covjeka,Nema drzave dok svi ne budemo pred zakonom jednaki.
Da hoće neko ovog advokata Omara namarisati . Brani najgori šljam.
Šošoni uništavaju duh ovoga grada jednako kao i njihov zemljak Karadžić. Jednostavno, nesposobni za civilizaciju.
Samo 'Hadzijin' zakon za ovekve neandretalce.
Koliko Nizama mora da se desi da bismo razmontirali pravosuđe i policiju i doveli to sve u red. Nije čudo što narod ide vani, eto nema više SDA, sve je isto kao i kad su bili vlast. Koga lažete majku vam
Sada cu dobiti minus 500 na komentar ali nikad mi nece biti jasno zasto djevojke vole imati vezu sa ovakvim debilima?Sta im je privlacno na batinasima?Dobri i pristojni momci nisu nikada zanimljivi za vecinu djevojaka..
Nije mi zao ni nje, ni njenog oca, sve su oni znali, i skim imaju posla i sta ih ceka, zao mi je onog jadnog covjeka koji je prvi put pokusao pomoci ovoj kozetini, a ona se usutila i nije prijavila ovog manijaka, misleci da ce na tome i ostati, a bolila je briga za posljedice i povrede jadnog covjeka...Eh eto vidi sad na cemu je, pa ga opet nemoj prijaviti, i kad te bude kontaktirao da se dogovorite, ti se dogovori i povuci prijavu...
Za sve bivse partnere treba napraviti neki registar i tretirati ih kao potencijalne siledzije, ubice. #StopNasiljuNadZenama
Šošon ! dok se po BIH ratovalo i dok su borci i narod Ginuli ovi šošoni su se bavili svercom i zaradjivali na nasoj muci ! i onda kazu da su oni Bosnjaci iz Sandjaka i da smo braca ! vi ste samo Srbi islamske vjeroispovjesti !
Bog dao da su i to, nego su asimilirani Albanci sa Prokletija.
Ma kakvo sudenke takvi su imuni na sudenja samo boziji sud
Ima nekoliko drzava u SAD-u koje us uvele da posle treceg kriminalnog djela ide na veoma dug period u zatvor.Za ovakve olose kao sto je ovaj magarac treba uvesti takvo pravilo.Dva krinialna djela i trece da prekoraci brzinu dobija minimalno 10 godina robije.Vjerujte da bi se kriminal puno smanjio,jer kada pogledas sve su to bitanjge koje stalno krse zakon.
E kako bi bilo Nemoj Hadžija nećemo ge više, e i nećete.
Nisu problem ovi ko fol mangafoni problem leži u sudstvu koji to nagrađuje mizernin kaznama
Dovoljno je debilu vidjeti facu i zatvoriti ga do kraja zivota!Takav idiot sama dzaba trosi kiseonik na planeti
Lekići,još jedna stara ugledna sandžačka porodica porijeklom iz pripizdine između Crnih Smrdkovaca i Kilave GnojniceTo su oni akademici koji završavaju vikendfakultete u Novom Pazaru a zatim u svojim crnim Mercedesima gaze pješake u Sarajevu,probijaju djevojke,bacaju bombe kad nešto slave i pucaju po raji kojoj se ne sviđa što ulaz u ambulantu smatraju svojim privatnim parking mjestom.
Tako je,majstore!Sve je tako,kao sto si rekao,nazalost..uzas,sta nam se dovuklo i sta rade seljoberi