Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguće ovo? Pa ovo u Zimbabveu nema majko mila, s kerom idu u krađu auta i kera na policiju ouštaju. Mi smo za detaljnih psihijatrijskih analiza...
Ker? Sta je to?
Sta fali mom Zimbabweu? Dodji u moj Zimbabwe da vidis hijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mogu pucat u kera ne mogu pucat u bogalje nezaposlene, treba bit zakon ko u americi odmah puca da te ubije
Sta sve policija pretrpi i kakve sve rizicne situacije prodju u svskodnevnom poslu da bi poslije narod zbog pojedinaca pljuvao cijelu policiju. Svi mrze policiju a oni su prvi koje zovemo kad je opasnost u pitanju.
trebao je ciljati direktno u glavu i psu i gazdi mu
Nije trebao Kera ,možda je Asimov ?
Ovo je onaj momak Alen, sto hoda sa psom po carsiji i prosi...
Još samo da se i ovi iz vau mjau natovare policajcu na leđa i to bi bio vrhunac cirkusa
ODERATI DŽUKELU ,BAR 10 GODINA !!! ONDA NEĆE NIKOM VIŠE NAUMPASTI !!!
Jadno da jadnije ne moze biti
Trebao je UPUCATI VLASNIKA A NE PSA!
Ma treba svakog onesposobiti ko pokusa otudziti tudzu imovinu ili je ostetiti dati. Pa makar kostalo pljackasa i zivotom dok to tako ne bude nece se smiriti.
treba i lopove i psa i miliciju tjerat da pjevaju halida umeni jesen je
nigdje ne pise jel ubio psa ili ga je samo prestrasio
Ovi su old school
Dobro platit policiju(prvo očistit prljave kadrove) a onda im dat ovlastenja veca! Svi koji su protiv policije su protiv drzave! Zakona mora biti, izvolite ovo uraditi na zapadu?
Gdje su sad oni hejteri policije, policija vaka, policija naka
Dabogda ti zadnje bilo u životu kad si upucao jadnog psa. Smeće neljudsko. Izrodu.
A sta je trebao, zemlje ti??? Pustiti da ga pas izgrize??? Da ne bi ubio psa, sebe zrtvovati?! Ili, mozda, fino cuki objasniti da je on cika policajac, i da ne treba njega gristi nego cika lopova?? 😂😂 Ti si ovdje izrod, tebi fali koja daska u toj ludoj glavi.
Halo izrod, trebao je pustiti da ga izujeda pas? Volim svaku zivotinju drama i sve je to super i lijepo, ali bi ga prvi ubio bez razmisljanja da krene na mene ili na neku osobu, pa nisam rob zivotinji. Kakve spletke u glavama...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Miles Dyson oce ne trebas meni odgovarati na komentar vec onome prvom gore, njemu objasnjavaj, zasto je pucao 5 puta na zivotinju, jel upozorenje, jer neprecizan itd, objasni covjeku zasto je pucao, sta meni pises, covjek se zalio sto puca na kera, ja sam samo naveo nedokazanu tezu mozda je neprecizan policajac, ne znam sta meni objasnjavas ista