Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bomba je jedan od največih debila i kretena u historiji Dobrinje, sjecam se šutali ga dole nakon rata.Zadnje smece i otpad ljudskog roda.
Bomba je budala i jben lika cisto sumnjam da je njega neko sutao.
Vidi se, ljigav je do bola
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jasmin ćatić zvani bomba protiv mirze hatića zvanog mina
samo jos fali dijabola.
SRBI UPALILI SVJETLA NA TREBEVICU U BOJAMA SRPSKE ZASTAVE
Samo kod nas imate komentarisat nesto pusti budale nek se pucaju sta komentarisete gluposti.
Dvije doživotne, sa svakodnevnim silovanjem.
Izazivanje opće opasnosti??? Halo, čovjek je puco dva puta i ranio lika u nogu. Prvo djelo je nošećenje nelegalnog pištolja, drugo upotreba a treće ranjavanje. Ako ovdje neam barem 15 godina robije onda stvarno treba svak sebi da nabavi oružje i da se brani, jer je ovo anarhija!
Ovo nije nikakvo izazivanje opce opasnosti nego terorizam i pokusaj ubistva. Za ovakva djela se treba najmanje dobiti 20 god. Samo za posjedovanje pistolja 10 plus pucanje u pravcu ljudi minimalno 10. Pa sta vam je ljudi, nije ovo Texas 1867… 😡
Sve akademik do akademika...
Pa veci je klosar Hatic neg Bomba.
Odvedite ih negdje gdje nema nikoga i dajte im pištolje da se porokaju. Šta će nam štetočine, pa i zatvore da prljaju.
Ovo se u kulturnim zemljama ne objavljuje jer desetine sličnih požele da budu reklamirani na ovaj nacin
Da su država, tužioci i sudije kako treba, ovi i ovakvi ne bi hodali slobodno, nego bi bili u zatvoru i to na radu za dtžavu, a ne bildanje i komocija, Tito je genije.
Mislim na Tita iz Yuge, a ne na ovoga iz Dubaia, da ne bude zabune. Znao je Tile ovakvu gamad spremiti gdje treba.
Izofirao ga Hatara bolje nek ne izlazi iz zatvora,ponizio ga covjek
eto Mirza je bolji .Ćatić šuti i nikom ne psuje .to je obračun između njih dvojice.
Dijabola sa Dobrinje i Dijabola sa Carsije xD u bivsoj drzavi bi ovakve lobanje toliko nalemali u stanici da bi ovi od bruke kroz 10 dana pobjegli u svabiju e to je policija bila! xD
Pickica leti pistoljem na šake mangupe svaka cast Mirzi oteo mu pistolj samo ga je trebao izudarati istim po ustima zube da kupi..
Cuj Bomba mu oresao s lsdja. Koja laz. Bomba je bio uz ćele jednog i dtugog. Ova tetkica je kukavica. Hatic pudingaa