Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"došlo do tuče u saobraćaju"
Potukla se auta hehehe
Ovaj njega retrovizorom opalio,a ovaj utzvratio kvačilom...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zlatna mladež
Alijna mladez
Glupi debili, Avazovci
tuga
Znaci nikom nista. Predsjednik opcinskog odbora SDA Huso je rekao da nije bila otmica. Malo se sin njegov potukao, ali nije to nista. Sve je dobro zavrsilo. Nema potrebe za paniku. Sredice to Huso preko stranke. Da se neko obicno dijete potuklo, eh, to bi vec bilo za kazne i zatvora, ali posto je to napravio guzonjin sin, pravicemo se ludi. Napraviste Afriku od Bosne. Zaprdim vam materama koje su vas tako odgojile.
Možda dobiješ! :)))
Steta pa ga dobro ne prebise vala u kurci se kupio mu babu auto a ne zna kakvih budala ima.
Sline slinavi
Osoba iniciala A.M.A :), hmmm u momentu pomislih da ga nije neka žena sa dva prezimena napala :).
SDA - Demokratija... sto nam je nasa borba dala,, da su se lokalni primitivci docepali vlasti.Pa dali obecanjima slicnim brdjanima ko sebi da ce cim budu na vlasti usicariti neku korist,, ali ipak ne uspjedose.. pa se brdjani(nekadasni saradnici u talu) sjetili da kidnapuju mu sina... e moj glupi narode...
Budalo jedna gdje je ovaj covjek u vlasti???
upetljan ko i braaca mu po zanatu u mnoge lopovluke...jadnice..kupili su te za 100 KM.. i koje ce tvoja djeca vracati mmf-u za 30 god.
SDA - Demokratija... sto nam je nasa borba dala,, da su se lokalni primitivci docepali vlasti.Pa dali obecanjima slicnim brdjanima ko sebi da ce cim budu na vlasti usicariti neku korist,, ali ipak ne uspjedose.. pa se brdjani(nekadasni saradnici u talu) sjetili da kidnapuju mu sina... e moj glupi narode...
Ovu SDA bagru samo treba lovit'....
istrjebiti
Nemojte biti glupi i pljuvati na cesira, ima covjek i firmu!
od SDA politike uz pomoc svog henija
Ovde i jesu pljuvaci. Shvatam ih, bez posla 90%. Huso Cesir vazda bio dobar radnik, domacin i vrlo vazna licnost u odbrani BiH. Pozdrav Husi s Borackog jezera, iako ga nikad od rata nisam ni vidio. To je lose, a vrlo prisutno medju svima nama, slabo se narod druzi.
Bagra i ološ, ovaj u Novom Gradu vedri i oblači.
Bagra jedni bagra i drugi, Boga ti pitaj kakve su tu mutne radnje u pitanju.....
Nebi iznenadilo da je sovim slucajem i sport povezan, odnosno Zlatko Lagumdzija,Damir Hadzic i jos neki ugledni sportisti-REKETASI.
Sin koji je očigledno klošar, narkić, neobrazovan a zaposlen na dobru poziciju izazvao tuču eto šta je
KZ FBIH Član 345. Neprijavljivanje krivičnog djela ili učinitelja (1) Ko zna za učinitelja krivičnog djela za koje se može izreći kazna dugotrajnog zatvora, ili ko samo zna da je takvo djelo učinjeno, pa to ne prijavi, iako od takve prijave ovisi blagovremeno otkrivanje učinitelja ili krivičnog djela, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kaznit će se službena ili odgovorna osoba koja ne prijavi krivično djelo za koje je saznala u vršenju svoje dužnosti, ako se za to krivično djelo može izreći kazna zatvora pet godina zatvora ili teža kazna. (3) Za krivično djelo iz st. 1. i 2. ovog člana neće se kazniti osoba kojoj je učinitelj bračni drug, osoba koja s njim živi u izvanbračnoj zajednici, krvni srodnik u ravnoj liniji, brat ili sestra, usvojitelj ili usvojenik i njihov bračni drug ili osoba s kojom žive u izvanbračnoj zajednici, ili koja je branitelj, ljekar ili vjerski ispovjednik učinitelja. (4) Za krivična djela iz st. 1. i 2. ovog člana kaznit će se i doktor medicine, doktor stomatologije, babica ili zdravstveni djelatnik, psiholog, javni bilježnik i djelatnik socijalne zaštite, ako je krivično djelo učinjeno prema djetetu ili maloljetniku.
Akoje bila samo "tuča u saobraćaju" ona spada u prekršaje, a ne krivična djela, ako je pokušana otmica onda je ok komentar.