Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mora da su pili i hladnu cedevitu, ispitajte to malo bolje...
Hajzenberg, mislim da je ipak juicyvita u pitanju 😂
@TheKonan Neki je Hrvatski proizvod kriv kako god hahahaha
Cestitke za hrabrost svima koji se usudzuju da jedu kod ovih nasih " Doner majstora"
opet informacija o lokalu gdje se jelo Rekla Kazala majoneza i najlakse je svaliti na majonezu jer je kvarljiva .. da li se ovo ciljano radi ne znam ali pretpostavljam da neko Smeta pa ga zatvaraju ... bez nalaza inspekcije, i dokaza, ne moze se nista tvrditi a Inspekcije svakako trebaju preventivno djelovati a ne samo ici da kazne i uzmu svoj dio..
Ko su im dobavljači?
Albanija
sjedili na hladnom kamenu
Hoće li sad inspekcija zapečatiti tuzlanski kanton i proglasiti karanten. Opet se priča o posljedicama, a niko ne govori o prevenciji. Džabe sad inspekcije izlaze to je trebalo raditi prije nego se dese ovakve stvari.
Ne da se u Bosni ne hrane zdravo vec se prezderavaju. Zenama su im straznjice k'o trokrilni ormari. A svako trece dijete nije nikad u zivotu potrcalo. Samo ih pitaju.
@Libertino Bitno je da si ti odmjerio ženske stražnjice. Sram te bilo ;)
Vlasnici i radnici restorana, napomena, majoneza se mora drzat u frizideru kad nije upotrebi
Odselilo sve sposobno
Uzročnik su fekalije tj. nepranje ruku poslije velike nužde.
fast food se zove fresh a ljudi se tu otrovali hranom, koja ironija..