Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tz je ogledalo amcehinskog odnosa vrha drzave prema jednom gradu. Magistrale su u uzasnom stanju, obilaznice se i ne spominju nigdje da se grade.
Kamionđiju tužiti,ili utovarivača,ovo je zbog nemara i neodgovornosti prvog ili drugog
Nije šteta za sokove ! Da je rakija svi bi plakali !!!
Dobro je da je sok zamisli da je rakija a mjesec ramazana.
Senzacija
@vlaho,upravu si za ambalazu,j te muke u Bosni kad sam kupovo staklene,kaze ambalaza?Reko nemam ali platicu vama nije problem,kaze nemoze.Eh sad da objasni kako da imam ambalazu ako nemogu kupiti,i to nemoze objasniti..Ali ima neki normalni magacin za pice pa se uzme..!!!
alooo majstori strucnjaci magistri itd,ovo sad vidim prvi put u BiH,u njemackoj svaki mjesec,neserite previse i ne ponizujte nasu drzavu itd..!!Pozz iz Njemacke skoro u 5 deceniji,vrijeme se polahko pakovati nazad.!
Kenijada
Gdje je sada Samir da sa ekipom pune boce pokupi i odnese Mariji u San Remo da joj proda ispod cijene uz onu njegovu poznatu recenicu spalo sa kamiona.
otkačili se španeri🤗 kako god,zao mi je vozaca jer mu se to desilo
ma to sam tek onako napisala🤭kakvih 25cm🤣🤣ajde uzivaj i ti🫠thx na savjetima,malo je muskih sa iskrenim lijepim savjetima👋
Al me sokulja
Bolje i sok nego rakija
Važno da nije gusti sok
Zadnja recenica da se saobracaj odvija nesmetano i ova gomila stakla na cesti mi ne idu zajedno. Obilazak 10 km nekim lokalnim puticima nije nesmetano odvijanje saobracaja.
Sve se da namiriti, samo mi žao vozača koji je pretrpio stres.
Zekat je samo 2.5%. Ko ga ne DA nekako ovako će da straDA.