Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pomislis da ne moze dalje, pojave se dva debila maloumna i dokazu da smo ispod svakog dna
Ovo nije temeljna hrvatska liberalna kultura, ovo pucaju divljaci iz HZ HB, fuj gnušam se od ovih homorektuma.
Dobro mi je kad se ovome iscudjavaju stanovnici Sarajeva, u kojem su npr., Alipasino i Dobrinja i gdje svako malo citamo upuco, propuco, zboden, proboden, orobljen, otudjen, ukraden ...
A i ja bi pucao da živim u toj wukojebini
sve govori ime sela.bože sačuvaj što nagrdiše cijeli region.imena ulica ,sela,fuuujjj.
Zlo je kad si budala a još veće je kad si pijana budaletina...
Hercegovina Kalifornija
Dokle više ti pijanci po čitavoj državi da maltretiraju i uznemiravaju normalne ljude? Otkud oružje..pijani..treba li nečije dijete da pogine ?
Dobro namočit uže pa iskelešit da krv propišaju balavurdija današnja ne znaju sami ništa a puca iz puške, odakle puška šta radi policija i onda se čudimo hapšenjima kao što je u Kaknju bilo.
Onda su užegla balavurdija! 30 godina!
Dobro mi je kad se ovome iscudjavaju stanovnici Sarajeva, u kojem su npr., Alipasino i Dobrinja i gdje svako malo citamo upuco, propuco, zboden, proboden, orobljen, otudjen, ukraden ...
Ne laprdaj
Ustanovit će da je bila manevarska municija i nikom ništa
katolicki teroristi
Nisu svi muslimani teroristi ali su svi teroristi muslimani.
pa vidis da nisi u pravu. dokaz su ti ova dvojica
Paćenici. Zar je iko ostao ziv u tom naselju?
Pošto niko nije poginuo niti ranjen nece biti ni kazne…tako je to kod nas (haj dobro je)
Iunenadzujuce Evropljani sta rade
Samo Boze pameti
Pa nemaju oni druge zanimacija osim da idu za vikend na More i da hodaju po plaži u bijelim čarapama , hrane Poskoke koji su im domače životinje i piva ispred granapa.
Just NORMAL day in HercegBosna